1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Gücü kampa giriyor
G.Gücü kampa giriyor

G.Gücü kampa giriyor

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Gençlik Gücü yeni sezon hazırlıklarına Tatlısu’da yapacağı kampla devam edecek

A+A-


 

Teknik Direktör Niyazi Göksun’un isteği üzerine sezon öncesi hazırlık kampı için Tatlısu’ya gideceklerini açıklayan Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Takım başarılı olduğu sürece, hocamızın isteklerini yerine getirmek görevimizdir” şeklinde konuştu.

Ülkemizin içinde bulunduğu koşullarda hem kulübün ekonomisini sarsmamak, hem de ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla sezon öncesi hazırlık kampını ülkemizde yapacaklarını açıklayan Choudhry, 9-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan sezon öncesi hazırlık kampı süresinde Tatlısu Belediyesi’ne ait Zambak Tatil Köyü’nde konaklayacaklarını açıkladı.

“Kaynaşma için güzel fırsat”
Takıma katılan birçok yeni futbolcu olduğunu, bu nedenle sezon öncesi hazırlık kampının yararlı olacağını belirten Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Kampa tüm takım katılıyor. Futbolcuların yeni sezon öncesi birbirleri ile kaynaşmaları için güzel bir fırsat olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.
Antrenmanların yoğun bir tempoda devam ettiğini, 5-6 hazırlık karşılaşması yaptıklarını ve eksikliklerini görüp, giderme yoluna gittiklerini ifade eden Göksun, “5 gün sürecek sezon öncesi hazırlık kampı süresince teknik ve taktik çalışacağız. Futbolcularımızın ne yapıp, ne yapamayacaklarını bizler, nasıl futbol oynamaları gerektiğini ise futbolcularımız bilecek. Yeni sezona galibiyet ile başlamak en büyük arzumuzdur.” dedi.

Bu haber toplam 1388 defa okunmuştur