1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Fotoğraf yarışması sonuçlandı
Fotoğraf yarışması sonuçlandı

Fotoğraf yarışması sonuçlandı

“Yollarda Rakip Değil Ortağız” fotoğraf yarışması sonuçlandı

A+A-

Limasol Sigorta’nın Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu ile birlikte trafikte güvenli sürüşe ve trafik bilincinin yaygınlaşmasına katkı koymak amacıyla düzenlediği “Yollarda Rakip Değil Ortağız” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Limasol Türk Kooperatif Bankası yan kuruluşu olan Limasol Sigorta ve Limasol Sosyal Sorumluluk (LSS) Kurumu trafikte ortak olarak yer alan tüm paydaşların (yaya,bisiklet,motosiklet,özel araç,taksi,kamyon,tır vs) ve tüm canlıların birbirlerine saygılı ve kurallara uygun yol almasını sağlarken trafik bilincinin yaygınlaşmasına da katkı koymayı amaçlayan fotoğraf yarışması yoğun ilgi gördü. Yarışmada ilk 3’e girenler ödüllerini Limasol Bankası Genel Müdürlük Kültür Salonunda aldılar.

Yarışmada İlk 3 dereceye giren; Birinci Ayşe Kocaismail – eseri:  Ağaç yaşken eğilir,ikinci Başar Taşlı – eseri:  Herkese yol var ve üçüncü Ebru Derviş – eseri: Keyifli Yarış’a plaket ve para ödüllerini Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler takdim etti.  Ödül Töreninde ayrıca Limasol Sigorta Genel Müdürü Birtan Asker, Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu Yönetim Kurulu Üyeleri İpek Halim ve Özlem K. Soykan yanı sıra jüri üyelerinden Mehmet Gökyiğit ve Yıltan Taşçı hazır bulundu.
Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler Limasol Grubu olarak Banka ve yan kuruluşlarının topluma katma değer katan projelerle faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade ederek, güvenli trafik bilincine dikkat çekmek için trafik haftasında düzenledikleri bu fotoğraf yarışmasına katkı koyan ve dereceye giren herkesi gönülden tebrik edip güvenli yolculuklar diledi. LHA

Bu haber toplam 1557 defa okunmuştur