1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Fırtına gibi eseceğiz”
“Fırtına gibi eseceğiz”

“Fırtına gibi eseceğiz”

Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan ikinci devrede büyük beklenti içinde olduklarını söyledi

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Gençler Birliği’nde ikinci devre için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Gençler Birliği’nin Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, ikinci devredeki hedefler ve süren hazırlıklarla ilgili olarak YENİDÜZEN’e özel açıklamalarda bulundu. Devre arasındaki hazırlık sürecini çok iyi geçirdiklerini ifade eden Gülcan, “İkinci devrede fırtına gibi eseceğiz” diye konuştu.
Takımının ikinci devreye çok iyi hazırlandığını ve hazırlık karşılaşmalarındaki performansın da kendilerini pozitif yönde etkilediğini aktaran Mustafa Gülcan, “Karşılaşmalardaki performanslar bizi fazlasıyla heveslendirdi. Sezon başında hedef ilk 8’di. Ancak elimizdeki kadroyla şu an hedef ilk 5”diye konuştu.

“Transferler çabuk uyum sağladı”
Ara transfer döneminde 6 oyuncuyu renklerine bağladıklarını söyleyen Gençler Birliği Başkanı, transferlerin de takıma çok çabuk adapte olduğunu ve bu konuda hiç sıkıntı yaşamadıklarını söyledi. Kendi oyun sistemlerine ve yapılarına uygun oyuncuları bünyelerine kattıklarını belirten Mustafa Gülcan, “Devre arasında Girne Pia Bella’da yaptığımız kamp, yeni transferlerin uyumu açısından çok faydalı geçti. Karakterli oyuncular aldık ve ikinci devrede hepsinden çok şeyler bekliyoruz.”dedi.

“40 yıllık İskeleli gibi takıma sahip çıktı”
Girne’de gerçekleştirdikleri kampa 30 kişilik bir ekiple gittiklerini ifade eden Gülcan, takımda ve saha içinde ağabeylik görevini üstlenen Abbas’ın sakatlığından sonra Ufuk Fırat’ı transfer ettiklerini söyledi. Ufuk Fırat’ın tecrübesi ve deneyimiyle takıma büyük katkı sağlayacağını ifade eden Gülcan, “19 yıl önce niyetlendik, bu yıl kısmet oldu. Ufuk Fırat çok önemli bir karakter. Sanki 40 yıllık İskeleli gibi takıma hemen uyum sağladı ve sahip çıktı.”dedi.

Yabancı oyuncuları Emeka ve Green’den çok memnun olduklarını ve ikinci devrede de onlardan çok şeyler beklediklerini aktaran Gençler Birliği Kulüp Başkanı, “Biz onlardan memnunuz, onlar da burada oldukları için çok mutlu. Zaten oyuncularımızla da çok iyi anlaşıyorlar.”dedi.

“Şenollarımızı artırmalıyız”
20 yaşındaki futbolcuları Şenol Şoför’ün KTFF Karması’na seçilmesinin kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini kaydeden Gülcan, “Camia olarak Şenol’un karmaya seçilmesiyle gururlandık. Ancak Şenollarımızı arttırmamız lazım. Önümüzdeki yıllarda milli takıma 2-3 oyuncu verme hedefindeyiz. İskele halkı da bu durumdan sonra büyük bir heyecan yaşadı.”dedi. Gençler Birliği Kulüp Başkanı son olarak hedeflerinin daha yukarılara tırmanmak olduğunu söyleyerek, “Durmak yok, yola devam. Hedef ilk 5” diye konuştu.

Bu haber toplam 1346 defa okunmuştur