1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fırat ve Arif MTG’li oldu
Fırat ve Arif MTG’li oldu

Fırat ve Arif MTG’li oldu

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Mağusa Türk Gücü Fırat Ersalan ve Arif Uysal’ı renklerine bağladı

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü dün iki önemli transfer gerçekleştirdi. Mağusa ekibi Cihangir’dne serbest transfer hakkı bulunan Fırat Ersalan ve Gençler Birliği’nden Arif Uysal’ı renklerine bağladı. Oyuncular yeni takımları için imza atarken MTG formasını giyerek objektiflere poz verdiler.

Yeni sezonda iddialı bir kadro ile mücadele etmek isteyen Mağusa Türk Gücü, Yenicami’den Adil Uçar’ı renklerine bağladıktan sonra takımı teknik direktör Fırat Canova’ya emanet etmişti. MTG’nin ilgilendiği bir diğer oyuncu olan Halil Uçar ile yapacağı görüşmenin ardından bu transferi de noktalaması bekleniyor.

 

Sosyal medyadan veda mesajı yayınladılar

MTG’ye transfer olan her iki futbolcu da kişisel sosyal medya hesaplarından transferlerini duyurarak veda mesajları yayınladılar.

Fırat Ersalan’ın yayınladığı mesajı şu şekilde: “10 sezon boyunca formasını giyip 5 sezon kaptanlığını yaptığım, iyi günde kötü günde armasını gururla taşıdığım, KKTC futbolunda kimsenin bilmediği bir genç olarak gelip Fırat Ersalan olarak, kısacası beni ben yapan, benim de uğruna herşeyimi verdiğim Cihangirimden bugün ayrılıyorum. Yıllar önce bu formayı giymekle ne kadar doğru ve gurur verici bir karar vermişim şimdilerde daha iyi anlıyorum. Bana Cihangir forması giyme imkanı veren fahri başkanımız Ali Karavezirler’e, başkanlığımı yapan, hep yanımda abi, baba gibi duran, herzaman bana inanan Aytaç Karavezirler ve Koray Güvenoğlu’na, birlikte çalıştığım tüm hocalarıma, saha içinde omuz omuza verdiğim kardeşlerime, külüp çalışanlarına, düştüğümde bile herzaman yanımda olup bana güvenen taraftarlarımıza bana kattığınız herşey için size sonsuz teşekkür ederim. Herzaman kalbimin en derinlerinde olacaksınız. Birgün yeniden buluşmak ümidiyle CİHANGİRİM...”

 

Genç Arif Uysal da ayrılığı sosyal medya hesabından duyurdu. Arif’in açıklaması şöyle:

“Öncelikle bir yandan mutluyum bir yandan da üzüntülü. Mutluyum ki yaşadığım şehrin futbola başladığım yerine döndüm. Üzüntülüyüm beni yoktan var eden, beni Arif yapan kulübüme aileme gerçek dostlarımla ayrıldığım için. Unutulmayacak 2.5 sezon geçirdiğim İskelemle ayrılıyorum ama bilin ki kalbimin bir tarafı sizinle ve hep öyle kalacak... Başta Başkanım Mustafa Gülcan'a saygıdeğer Birol abime, çok sevdiğim Hasan Topaloğlu hocama Hüseyin ve Bariyo hocama ve beni bu takıma kazandıran Ahmet Ogan hocama çok teşekkürler… Hakkınızı helal edin inşallah bir gün tekrar görüşmek dileğiyle.”

Bu haber toplam 2650 defa okunmuştur