1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Filede zafer Çamlık ve Y.Erenköy’ün
Filede zafer Çamlık ve Y.Erenköy’ün

Filede zafer Çamlık ve Y.Erenköy’ün

Voleybol Yıldızlar Ligi’nde şampiyonlar dün akşam oynanan karşılaşmalarla belli oldu

A+A-

Eren Şişik

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Yıldızlar Ligi’nde şampiyonlar dün akşam oynanan karşılaşmalarla belli oldu. Erkeklerde Yeni Erenköy Belediyesi, kızlarda Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor rakiplerini mağlup ederek şampiyon oldular.

Çamlık Spor’un şampiyonluk coşkusu
MAGEM Arena Spor Salonu’nda oynana gecenin ilk karşılaşmasında Yıldız Kızlar kategorisinde Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) karşı karşıya geldi. Serinin ilk maçında Çamlık Spor rakibini 3-1 mağlup ederek 1-0 öne geçmişti. Dün akşam MAGEM Arena’da oynanan serinin ikinci karşılaşmasında Çamlık Spor 25-18, 17-25, 25-15 ve 25-13’lük set sayıları ile 3-1 mağlup ederek seriyi 2-0’a taşıdı ve şampiyonluğunu ilan etti.

Erkeklerde Y.Erenköy güle oynaya
Gecenin bir diğer karşılaşması ise Yıldız Erkekler kategorisinde Yeni Erenköy Belediyesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) arasında oynandı. Serinin ilk maçında Yeni Erenköy rakibini kendi salonunda 3-0 mağlup ederek 1-0 üstünlük yakalamıştı. Dün akşam oynanan karşılaşmada da Yeni Erenköy üstünlüğü vardı. Rakibini 25-16, 25-16 ve 25-7’lik set sayıları ile mağlup eden Yeni Erenköy Belediyesi seriyi 2-0’a taşıyarak şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Bu haber toplam 2046 defa okunmuştur