1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Festivallerde ‘bandabuliyam.com’ farkı
Festivallerde ‘bandabuliyam.com’ farkı

Festivallerde ‘bandabuliyam.com’ farkı

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Üreticiden Tüketiciye Kıbrıs Pazarı” sloganıyla desteklediği bandabuliyam.com projesi, ülkemizin dört bir yanındaki festivallerde açtığı standıyla ilgi odağı oluyor, yerli ürünlerimizi tüketici ile buluşturuyor.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Üreticiden Tüketiciye Kıbrıs Pazarı” sloganıyla desteklediği bandabuliyam.com projesi büyüyor, yaygınlaşıyor, katıldığı her festivalde ilgi odağı oluyor.

Mehmetçik Eko Gün ve Serdarlı Bahar Şenliği’nde de bandabuliyam.com standı yoğun ilgi gördü.
‘Ülkemizin internet üzerindeki en büyük yerli ürün pazarı’  hedefiyle yola çıkan bandabuliyam.com, Kıbrıs’a özgü ürünleri bu kez Mehmetçik ve Serdarlı’ya taşıdı.

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Mehmetçik ve Serdarlı’daki etkinliklerde kurulan bandabuliyam standı, üreticilerimizin el emeği ve alın teriyle ortaya çıkardığı ülkemize özgü ürünleri hem tanıttı, hem de daha geniş kitlelere ulaşmasını sağladı.

Web sayfasından da sipariş verilebiliyor

Önümüzdeki ay gerçekleşecek birçok farklı festivalde stant açacağı duyurulan bandabuliyam üreticileri, ülkedeki yerli üretime yönelik artan ilgiden mutlu olduklarını söyledi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in teknoloji ve altyapı desteği ile hizmete giren bandabuliyam.com,
Lefke’den Dipkarpaz’a yurdun dört bir yanındaki farklı ürünleri tüketici ile buluşturmayı amaçlıyor.

Bandabuliyam.com web adresinde tanıtılan Kıbrıs kültürüne ait yiyecek, içecek ve el emeği ürünlere yönelik, üreticilere doğrudan ulaşılarak sipariş de verilebiliyor.

Pergamut limonatasından harnup pekmezine, incir köftesinden hellime, Lefkara işinden ipek kozası panolarına kadar pek çok farklı ürünün yer aldığı bandabuliyam.com, dijital mecranın yanı sıra, festivaller aracılığıyla da halkın ayağına gidiyor.

Üreticiler neler söyledi?

Ayperi Gürdür: Bandabuliyam.com üreticisi olmaktan çok mutluyum. Üreticilerin desteklendiği bu projenin bir parçası olarak festivallerde de yer alıyoruz. Satışlarımız gayet güzel. Proje bizlere çok olumlu yansıyor.

Hatice Beşir: Bandabuliyam.com ile festivallerde olmak mutluluk verici. Ben ürünlerimle iki festivalde birden yer aldım. Ürünlerimizin internet üzerinden de tanıtılıyor olması ve böyle festivallerle halkla buluşmamız çok önemli.

Kemal Develi: Üreticilere destek veren bandabuliyam.com projesi ile festivallerde olmaktan çok mutluyum. Geçtiğimiz hafta Mehmetçik Eko Günde üretici arkadaşlarımız ile birlikte yer aldık. Keyifli bir zaman geçirdik ve güzel satışlar yaptık.

YD

Bu haber toplam 1537 defa okunmuştur