1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Faye Çetinkaya’da
Faye Çetinkaya’da

Faye Çetinkaya’da

Çetinkaya uzun süredir uğraştığı Ibrahım Faye transferinde mutlu sona ulaştı

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya, Serdarlı’nın başarılı yabancı oyuncusu Ibrahim Faye’yi renklerine bağladı. Dün transfer için görüşen Çetinkaya Başkanı Cemal Bulutoğluları ile Serdarlı Başkanı Taşer Büyükadam, Faye konusunda uzlaşıya vardı.

Faye – Taşçı takası
Uzun süredir Ibrahım Faye’yi transfer etmek için görüşmelerini sürdüren Çetinkaya, Serdarlı’nın transfer etmek istediği Hüseyin Taşçı’yı takasta vererek bu oyuncuyu kiralık olarak renklerine bağladı. Faye’yi renklerine bağlayan Çetinkaya’nın, Kpah Sherman için gelecek teklifleri değerlendirmeye alması bekleniyor.

Sherman’a gelen teklifler değerlendirilecek
Kpah Sherman için daha önce Küçük Kaymaklı, Lefke ve Bostancı Bağcıl takımlarının temasa geçtiği ve bu oyuncuyu transfer etmek için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Çetinkaya’nın Ibrahım Faye ile birlikte ikinci yabancının da Cedric Fein olarak belirlemesi bekleniyor.

Faye’nin yerine Thierry
Öte yandan Faye’yi Çetinkaya’ya veren Serdarlı’da bu bölgeye yapılacak transfer çalışmaları da hız kesmeden başladı. Faye’nin boşluğunu geçen sezon Doğan Türk Birliği’nde forma giyen Thierry Ako ile doldurmayı planlayan Serdarlı’da bu oyuncu ile görüşmelerin başladığı öğrenildi. Başarılı oyuncu Doğan Türk Birliği ile karşılıklı olarak anlaşıp ayrılmış ve serbest kalmıştı.

Bu haber toplam 1563 defa okunmuştur