1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erülkü Turnuvası’nı Gönyeli kazandı
Erülkü Turnuvası’nı Gönyeli kazandı

Erülkü Turnuvası’nı Gönyeli kazandı

Erülkü Anı Turnuvası’nın üçüncüsü dün Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynanan karşılaşmalardan sonra sahibini buldu

A+A-

Necmi Belge

Erülkü Anı Turnuvası’nın üçüncüsü dün Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda  oynanan karşılaşmalardan sonra sahibini buldu. Kupayı Gönyeli kazandı.
Anımsanacağı gibi, Cihangir Kulübü tarafından organize edilen ve Erülkü Market tarafından sponsorluğu üstlenen, Oktay-Ülgen Erülkü anısına düzenlenen turnuva Cuma günü start almış ve rakiplerini mağlup eden Cihangir ile Gönyeli finale kalmıştı.
Dün, Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda saat 17.00 de oynanan final maçında rakibi Cihangir’i, Hasan Kanlı’nın penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup eden Gönyeli, 3.Erülkü Turnuvası’nın şampiyonu oldu.
Bu maçtan önce, oynanan üçüncülük maçında rakibi Değirmenlik’i 4-0’lık skorla mağlup eden Gençlik Gücü  turnuvanın üçüncüsü oldu.

Ödül töreni
Karşılaşmalardan sonra düzenlenen ödül töreninde önce hakemlere plaketleri ve madalayaları merhum Oktay-Ülgen Erülkü’nün oğulları Kağan-Ali Erülkü tarafından verildi.
Şampiyon Gönyel i’ye kupasını Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal takdim ederken, ikinci Cihangir’e Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Asbaşkanı Ali Karavezirler, üçüncü Gençlik Gücü’ne ve dördüncü Değiermenlik’e kuplarını merhum Oktay-Ülgen Erülkü’nün oğulları Kağan Erülkü ile Ali Erülkü takdim etti. Katılımcılara ayrıca, birer madalya da verildi.

Bu haber toplam 1899 defa okunmuştur