1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Eroğlu: “Başbakan ve ekibine güveniyorum”
Eroğlu: “Başbakan ve ekibine güveniyorum”

Eroğlu: “Başbakan ve ekibine güveniyorum”

Eroğlu, “Temennim seçimlerin huzur içinde, demokratik kurallar içerisinde geçmesidir. Kırgınlıklar değil demokratik haklarını kullanan vatandaşların huzur içerisinde yeni bir oluşumu gerçekleştirmesidir”

A+A-

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan Sibel Siber’in Bakanlar Kurulu listesini sunmasının ardından yaptığı konuşmaya, “Hayırlısı olsun” diyerek başladı.

Başbakanın kısa zamanı iyi değerlendirerek, ülkedeki düzeni ve güveni sağlayacağına olan inancının tam olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Eroğlu, insanların seçime huzur içinde gitmesinin önemine dikkat çekerek, seçimin yakın olduğunu hatırlattı.

Siyasi partilerin hazırlanması, seçim kampanyalarının yapılması ve halkın sandığa gitmesinin bir demokratik hareketi ve insanların demokratik haklarını kullanmalarını sağlayacağını belirten Eroğlu, “Temennim seçimlerin huzur içinde, demokratik kurallar içerisinde geçmesidir. Kırgınlıklar değil demokratik haklarını kullanan vatandaşların huzur içerisinde yeni bir oluşumu gerçekleştirmesidir” dedi.

Bu konuda Başbakana ağır görevler düşeceğini ifade eden Eroğlu, siyasi partiler seçimle uğraşırken Başbakan’ın süreyi en iyi şekilde değerlendirerek, KKTC halkının ihtiyaçları doğrultusunda icraatlar ortaya koyması gerekeceğini kaydetti.

“Bir güvensizlik ortamı seçimleri de etkiler” diyen Cumhurbaşkanı Eroğlu, “Başbakana ve ekibine güveniyorum” ifadesini kullandı.

Başbakana başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, zor bir zamanda zor bir görev üstlenen Başbakana yardımcı olmaya her zaman hazır olduklarını söyledi. (tak)

Bu haber toplam 1457 defa okunmuştur