1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Düşünme aşamasındayım”
“Düşünme aşamasındayım”

“Düşünme aşamasındayım”

Çetinkaya’da Meriç Erülkü’nün başkanlığa devam etmeyeceğini açıklamasından sonra ismi ön plana çıkan Mehmet Tatar YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Hüseyin KIRAL

2014-15 futbol sezonunda çok zor günler yaşayan ve Play-out maçları sonunda ligde kalan Çetinkaya’da başkan ve yönetim genel kurula gitme kararı aldı. 9 Haziran Salı günü kulüp lokalinde saat 19.00’da yapılması planlanan genel kurulda başkan Meriç Erülkü, aday olmayacağını açıkladı. Kulüpte yaşanan sıkıntılar nedeni ile başkanlık görevinden istifa eden Cemal Bulutoğluları’nın yerine 26 Kasım’da Çetinkaya kulüp başkanı olan Meriç Erülkü, çok zor bir sezonu geride bıraktıklarını ve bu zorlu süreçte çok stres yaşadıklarının altını çizdi. Başkan adaylığı için adı geçen Mehmet Tatar henüz bu konuda karar vermediğini, düşünme aşamasında olduğunu söyledi.

Erülkü: “Kulübü borçsuz devredeceğiz”

9 Haziran’da yapılacak olan genel kurulda başkan adayı olmayacağını açıklayan kulüp başkanı Meriç Erülkü, “Yeni başkan ve yönetime kulübü borçsuz devredeceğiz” dedi. Erülkü “Şu an itibarı kulübün 70-80 bin TL borcu olduğunu, ancak genel kurul tarihine kadar bu borcun tümü olmasa da, tümüne yakınının ödeneceğini” söyledi.

Erülkü, uzun zamandır yurt dışında bulunan kulüp sponsoru Taş Yapı şirketinin yönetim kurulu başkanı Emrullah Turanlı’nın bugün adaya geleceğini ve Turanlı’nın da desteği ile bu borcun ortadan kalkacağını belirtti.

Sezon içinde yaptıkları katkılar için Emrullah Turanlı’ya camia olarak müteşekkir olduklarını söyleyen Meriç Erülkü, Turanlı’nın en kötü gün dostu olduğunu ve o dönemde camiaya verdiği gerek maddi, gerek manevi destekle Süper Lig’e tutunabildiklerini söyledi.

Tatar: “Henüz karar vermedim, düşünme aşamasındayım”

9 Haziran’da yapılacak olan genel kurulda başkan adayı olması beklenen eski başkanlardan Mehmet Tatar daha karar vermediğini açıkladı. Tatar, “Kıbrıs Türk toplumunun gururu olan Çetinkaya gibi bir camiaya başkanlık yapmak çok onurlu bir görevdir” dedi. Tatar daha önce de bu görevi layıkı ile yapmaya çalıştığını ve camia ile birlikte takımı şampiyon yapma başarısı gösterdiklerini belirtirken, “O günkü şartlar ne gerekiyorsa o dönemde onu yaptık, ancak şimdi şartlar ne bilmiyorum” dedi.

Camia tarafından başkan olması konusunda kendisine baskı yapıldığını, ancak kendisinin henüz bir karar vermediğini ve düşünme aşamasında olduğunu açıklayan Mehmet Tatar, camia içerisinde arzulanan şartlar oluşursa seve seve başkan olabileceğini söyledi.

Bu haber toplam 1267 defa okunmuştur