1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Dünya Müziğinde En İyiler
Dünya Müziğinde En İyiler

Dünya Müziğinde En İyiler

Dünya Müziğinde En İyiler

A+A-

Ersin Kaşif

HAFTANIN SİNGLE’I ‘GİRLS TALK BOYS’

Adres okuyucuları için yepyeni bir single’ımız var. 5 SOS, Ghost Busters Soundtrack albümünde yer alan yeni single’ı Girls Talk Boys’u yayınlamıştı. Davulcu Ashton Irwin, bu yeni şarkının fantastik olduğunu ve grubun yeni sound’unun gideceği yönle alakalı ipuçları verdiğini söylüyor. Kendi isimlerini taşıyan ilk albümleri iTunes’da 76 ülkede bir numaraya yükselen ve iTunes tarihinde en fazla ön-sipariş verilen üçüncü albüm olan Avustralyalı grup, 2015 yılında çıkan ‘Sound Good Feels Good’ albümü kapsamında çıktıkları dünya turnesinde 750,000’den fazla hayrana ulaşarak Rolling Stones tarafından “Dünya’nın en ateşli grubu” olarak nitelendirildi. Punk-rock müziği pop ile harmanlayarak etkileyici işlere imza atan grup aynı zamanda ilk iki albümüyle birden US Billboard Top 200 listesine giren tek grup olma niteliğine sahip. Ne dersiniz? Bu bilgilerden sonra, çok ünlü bir single dinleme zamanı gelmedi mi? Girls Talk Boys sizleri bekliyor! (EMI Music Haber).

HAFTANIN ALBÜMÜ ‘LOVE & HATE’

Haftanın albümü hem çok güzel hem de yepyeni. Londralı şarkıcı ve söz yazarı, 2012 BBC Sound yarışması birincisi, altın plak ödüllü ilk albümü “Home Again”in söz yazarı olan Michael Kiwanuka, Brian “Danger Mouse” Burton ile işbirliği yaptığı son albümü “Love & Hate” ile karşınızda! ‘Black Man In A White World’ videosunu izlemek mi istiyorsunuz?  http://bit.ly/1okPFOY  hiç beklemeyin tıklayın. Kiwanuka  “Love & Hate”de;  yumuşak folk-soul ezgilerini,  karanlık bir sound ile harmanlıyor. İngiltere’de top 5’e girmeyi başaran ve 2012’de Mercury Ödülü adaylığını bulunan ilk albümü “Home Again”den sonra gelen bu albüm, Love & Hate de Kiwanuka’nın dahiyaneliğini ortaya koyuyor. Tanıtımı EMI Music’ten beğenmesi ise sizden. (EMI Music Haber).

MAJOR LAZER VE JUSTİN BİEBER’DAN ‘COLD WATER’

Avrupa’da yaptıkları muhteşem bir yaz turnesinin ardından Diplo, Walshy Fire ve Jillionaire’in ortak projesi olan Major Lazer yepyeni single’ları ‘Cold Water’ı Justin Bieber ve MØ işbirliği ile kaydetti. 2016 yazının en çok ses getiren şarkılarından biri olan ‘Cold Water’, Ed Sheeran tarafından yazıldı ve prodüktörlüğü Benny Blanco taradından yapıldı. ‘Cold Water’, grubun YouTube üzerinde toplamda 1.5 milyar izlenme alan ‘Light It Up (feat. Nyla & Fuse ODG)’ ile ‘Lean On’dan sonra merakla beklenen yepyeni hiti. Diplo şöyle söylüyor: “Yıllardır Benny Blenco ve Ed Sheeran ile çalışmak için doğru şarkıyı bekliyordum. Bunu duyduğum an, “o şarkı” olduğunu anladım. Justin’e ulaştığımızda zamanlamamız mükemmeldi, o da şarkıya bayıldı ve sonra MØ’ya ulaştık ve Major Lazer olarak ulaşabileceğimiz en taze ve ilgi çekici kaydı yapmak için elimizden geleni yaptık.” Major Lazer, yaptığı ortak çalışmalar ve yenilikçi kayıtlarla dönemimizin en önemli toplulukları arasında şimdiden yerini buldu. (EMI Music Haber).

 

 

Bu haber toplam 1483 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 288. Sayısı

Adres Kıbrıs 288. Sayısı