1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dumlupınar’a İngiltere’den ziyaret
Dumlupınar’a İngiltere’den ziyaret

Dumlupınar’a İngiltere’den ziyaret

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu, Londra Dumlupınar ve Türk Toplumu Futbol Ligi Sponsoru Digitürk, Dumlupınar Türk Spor kulübünü ziyaret etti

A+A-

Süleyman Rebge

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu, Londra Dumlupınar ve Türk Toplumu Futbol Ligi Sponsoru Digitürk, Dumlupınar Türk Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp Lokalinde dün gerçekleşen törende Dumlupınar Türk Spor Kulübü, Londra’dan gelen heyet ile yemekte bir araya geldi. Londra Dumlupınar ile Dumlupınar Türk Spor Kulübü bugün saat 14:00’da Canbulat Stadı’nda bir dostluk karşılaşması yapacak.

Güneşoğlu: “Gençlere orada sahip çıktıkları için teşekkürler”
Düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan Dumlupınar Türk Spor Kulübü başkanı Güneş Güneşoğlu Londra’dan gelen heyete hoşgeldin derken Kıbrıs Türk halkının adını orada duyurdukları ve orada gençlerimize sahip çıktıkları için teşekkür ederken tüm Dumlupınar ve futbol severleri yapılacak olan dostluk maçına davet etti.

Soyer: “Kıbrıs Türk Toplumu’nu birleştirmek için geldik”
Türk Toplumu Futbol Federasyonu başkanı Kemal Soyer yaptığı açıklamada Kıbrıs Türk Toplumu’nu birleştirmek ve kaynaştırmak için adaya geldiklerini, İngiltere Türk Ligi’nde şampiyon olan Dumlupınar ve Kıbrıs’daki Dumlupınar’ın yarın iki kardeş kulüp olarak güzel bir maç yaratmasını temenni etti. Bu temasların ileridede sürecegini aktaran Soyer güzel ilişkilerin devamını diledi.

Çelebi: “Bu İkili ilişkilerin devamı için elimizden geleni yapacağız”
Türk Toplumu Futbol Federasyonu eski başkanlarından Nazım Çelebi yaptığı konuşmada bu ikili ilişkilerin devamı ve bu tip turnuvaların düzenlenmesi için elinden geleni yapmaya devam edeceğini, aynı zamanda kendilerinin elçi görevini üstlendiğini söyledi. Soyer, “Kıbrıs’ta ambargoları nasıl kırarız? Kıbrıs Türk Toplumu’nun adını nasıl daha çok duyurabiliriz?” konularının planlarını yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2200 defa okunmuştur