1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dumlupınar Güneşoğlu ile devam
Dumlupınar Güneşoğlu ile devam

Dumlupınar Güneşoğlu ile devam

Başkanlık için tek aday olan mevcut başkan Güneş Güneşoğlu, oybirliğiyle yeniden kulüp başkanı seçildi.

A+A-

Kaya Emiroğlu

Dumlupınar Türk Spor Kulübü olağan genel kurulu dün kulüp lokalinde gerçekleştirildi. Faaliyet ve mali raporların okunduğu ve aklandığı genel kurulda başkanlık için tek aday olan mevcut başkan Güneş Güneşoğlu, oybirliğiyle yeniden kulüp başkanı seçildi.

Oybirliği ile seçildi
Genel kurulda divan başkanlığını Raif Şerifoğlu, sekreterlikleri ise Ersoy Özbilgen ile Koralp Şerifoğlu yaptılar. Faaliyet ve mali raporlar Başkan Güneş Güneşoğlu tarafından okundu. Faaliyet raporunda sezon açılışı, transferler, Futbol Akademisi’nin Güney Kıbrıs’ta katıldığı turnuvalar, dayanışma gecesi, A Takım-Akademi-U15 takımlarına verilen yemekler, otobüs alımı, saha tahsisi, bakanlık ziyaretleri ve balo yer aldı. Mali raporda ise gelir ve gider 317,207 TL olarak belirtilirken, kulübün borcu 90,277 TL olarak kaydedildi. Güneşoğlu, yakın zamanda yapılacak etkinliklerle bu borcun da kapatılacağını ifade etti. Daha sonra başkanlık seçimine geçildi. Tek aday olan Güneşoğlu, üyelerin onayıyla, oybirliğiyle yeniden başkan seçildi.

Güneşoğlu “Çok kaliteli bir yönetimiz”
Güneşoğlu, yaptığı konuşmada son birkaç yıldır çok iyi ve kaliteli bir yönetime sahip olduklarını ve buna devam edeceklerini ve Dumlupınar’ı daha iyi yerlere getireceklerini kaydetti. Saha konusundaki sitemlerini bir kez daha dile getiren Güneşoğlu, A Takım teknik adam seçimi konusunda “Listemizde isimler var, birkaç gün içerisinde oluşturacağımız yönetimle bu isimlerle görüşeceğiz ve yakın biz zamanda takımımızın teknik adamını belirleyeceğiz.” şeklinde konuştu. Güneşoğlu, Dumlupınar’ın teknik adam listesinde Eralp Şerifoğlu, Ahmet Ogan, Gürsel Kaçmaz ve Kılıçali Kahraman gibi değerli isimler olduğunu da belirtti.

Bu haber toplam 1433 defa okunmuştur