1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğan’dan sezona merhaba
Doğan’dan sezona merhaba

Doğan’dan sezona merhaba

Girne ekibi, A2 takımdan yeni genç oyuncuları da kadrosuna kazandırma hedefinde.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği, resmi sezon açılışını dün gerçekleştirdi. A takım ve A2 takım oyuncuları sezona Girne 20 Temmuz Stadı’nda yapılan ilk çalışma ile sezona merhaba dedi. Geçtiğimiz yıl gençleştirilen kadrosu ile Süper Lig’i 5’inci tamamlama başarısı gösteren Sarı-lacivertlilerde hedef bu yıl yine aynı başarıyı tekrarlamak. A takıma kazandırılan genç oyuncuların tecrübe kazanmalarını devam ettirmek isteyen Girne ekibi, A2 takımdan yeni genç oyuncuları da kadrosuna kazandırma hedefinde.

Oshan: “Zor bir maraton bizi bekliyor”
Yeni sezonun ilk çalışmasını gerçekleştiren Doğan Türk Birliği’nde teknik direktör Caner Oshan, zor bir sezonun kendilerini beklediğini söyledi. Oshan “Zor bir maraton bizi bekliyor. Geçtiğimiz yıl gösterdiğimiz performansın bu yıl daha iyisini yapmaya çalışacağız. Geçtiğimiz yıl hazırladığımız gençlere bu yıl tecrübe kazandırıp, ilk 5 içerisinde yer almaya çalışacağız. İlerleyen yıllarda da şampiyonluk hedefimiz var” şeklinde konuştu.

“Bu yıl artılarımız var”
Takımdan bir tek Mustafa Kılıç’ın gittiğini söyleyen Oshan, Kenan’ın Luton Town’da 2 hafta deneneceğini, beğenilmesi halinde kalacağını, seçilmezse geri geleceğini belirtti. Oshan Salih Güvensoy’un takıma yeniden döndüğünü, Münür Aydıntaş’ın da bir yıl aradan sonra futbola geri döndüğünü hatırlatarak, bunun kendileri için bir artı olduğunu söyledi. Yabancı oyuncu konusunda da açıklamalarda bulunan Oshan, ellerinde 2 yabancı olduğunu ancak daha iyilerini bulmaları halinde onları değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

Piskobulu: “Gençlere güvendiğimizi gösterdik”
Doğan Türk Birliği başkanı Bayar Piskobulu  geçtiğimiz sezon yakaladıkları başarıyı yukarılara çekmelerinin kendileri için başarı olacağını belirtti. Piskobulu “2014-2015 sezonunda geçtiğimiz yılki gibi yine iyi bir performans gösterip çizgimizi ne kadar yukarı  çekebilirsek bizim için o kadar iyi bir başardır.  Genç bir kadromuz var. Onlara güvendiğimizi geçtiğimiz yıl gösterdik. Bu yıl da aynı şekilde hedefimize ulaşacağımıza hiç şüphem yoktur. Bütün takımlara sakatlık yaşamadan bir sezon dilerim” diye konuştu.

Bu haber toplam 988 defa okunmuştur