1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Dinçkol, 3 gün daha tutuklu
Dinçkol, 3 gün daha tutuklu

Dinçkol, 3 gün daha tutuklu

Evinde yapılan aramada, toplam 85 gram ağırlığında, Hint Keneviri ve 20 gram ağırlığında Kokain olduğu düşünülen madde tasarrufundan tutuklanan Raif Dinçkol için 3 gün tutukluluk emri verildi.

A+A-

Tanju KONURALP
Evinde yapılan aramada, buzdolabı içerisinde saklı 85 gram ağırlığında, Hint Keneviri olduğuna inanılan madde ile 20 gram ağırlığında Kokain olduğu düşünülen madde tasarrufundan tutuklanan Raif Dinçkol’a dün, yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı. Dinçkol için, çıkarıldığı Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nce, 3 gün tutukluluk emri verildi. Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit huzurunda görülen davada, Savcılık Makamını Damla Güçlü temsil ederken; polis memuru Barış Duman, mesele ile ilgili şahadet getirdi. Duman, vermiş olduğu şahadet doğrultusunda, ele geçirilen emerlerle ilgili olarak parmak izi incelemeleri ve tahlil sonuçlarının beklendiğini belirtirken; zanlının gerekli sağlık kontrollerinden geçirildiği bilgisini verdi. Tahkikatın çok önlü olduğunu ifade eden Duman, aranan şahıs ve emareler olduğunu, zanlının serbest bırakılması halinde, soruşturmaya etki edebileceğini belirterek, zanlı hakkında üç gün daha tutukluluk talebinde bulundu.
 

Uyuşturucuyu Güney’den almıştı
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Birimi’ne bağlı polis memuru Barış Duman, vermiş olduğu şahadeti doğrultusunda, alınan mahkeme emri ile Dinçkol’un evinde arama gerçekleştirildiğini belirtti. Duman, yapılan aramada, Dinçkol’un buzdolabı içerisinde yaklaşık 85 gram ağırlığında Hint Keneviri olduğuna inanılan madde ile 20 gram ağırlığında Kokain olduğu düşünülen madde bulunduğunu ifade etti.  Dinçkol’un, bahsi geçen maddeleri, Güney’den getirdiğini ve getirilen gerçek miktarların; 125 gram Hint Keneviri ile 25 gram Kokain olduğu yönünde ifade verdiğini dile getiren Duman, bu maddelerin başka kişilere de verilme ihtimalinin yüksek olduğuna işaret etti.

Bu haber toplam 2771 defa okunmuştur
Etiketler :