1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dairelerde mücadele başladı
Dairelerde mücadele başladı

Dairelerde mücadele başladı

İbrahim Özsoy tarafından düzenlenen turnuva ikinci kez Hasan Ramadan Cemil adına gerçekleşiyor.

A+A-

Geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası geçtiğimiz akşam başladı. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da spor yazarı İbrahim Özsoy tarafından düzenlenen turnuva ikinci kez Hasan Ramadan Cemil adına gerçekleşiyor.

Göçmenköy Halısahasında büyük bir ilgi ile başlayan turnuvada ilk maçlar A Grubu’nda oynandı. Gecenin ilk maçında İhtiyat Sandığı ile Jeoloji Maden Dairesi karşı karşıya geldi. Son dakikalara kadar başa baş mücadele şeklinde geçen karşılaşmada İhtiyat Sandığı’nda Hüseyin Köprülü’nün şık golü görülmeye değerdi. Oyunun son bölümlerinde üstünlük sağlayan Jeoloji Maden Dairesi maçı 8-3 kazandı.

Gecenin ikinci maçında Ceza Evi ile Telekomunikasyon Dairesi karşı karşıya geldi. Eski futbolcuların da yer aldığı bu maçta kondisyonu yetersiz kalan Telefon çalışanları rakibe boyun eğdi ve karşılaşmayı Ceza Evi 9-1 kazandı.

Gecenin son karşılaşması Sivil Havacılık ve Devlet Hastanesi arasında gerçekleşti. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan bu karşılaşma son dakikalarda skor eşitliği yakaladı. Devlet Hastanesi’nden Dr. Erol Uçaner’in oyundan çıkması ile rahatlayan Sivil Havacılık 4-2’den skoru 4-4 eşitledi. Son dakikalarda ise Devlet Hastanesi maçı 7-5 kazanmasını bildi. Bu karşılaşmaları tecrübeli hakem Alper Aligüllü yönetti.

Bu haber toplam 1250 defa okunmuştur