1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dairelerde heyecan sürüyor
Dairelerde heyecan sürüyor

Dairelerde heyecan sürüyor

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 4.hafta gollü başladı

A+A-

Devlet daireleri futbol turnuvasında dördüncü haftanın açılış maçında Devlet Hastanesi, Tarım Bakanlığı/Toprak Ürünleri Kurumu’nu mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi garantiledi ve “A” grubunda bir üst tura çıkacak 4 takım garantilendi. Grupta gözler sıralamaya çevrilirken bugün oynanacak 4 maç ile dördüncü hafta tamamlanacak

Toplam 12 takımın iki grupta mücadele ettiği turnuvada “A” grubunda önceki akşam oynanan dördüncü haftanın ilk iki maçı sonunda çeyrek finale yükselen dördüncü ve son takım da belli oldu. “A” grubunda Çevre Bakanlığı, Hazine Muhasebe Dairesi ve Telefon Dairesi’nden sonra Tarım Bakanlığı/Toprak Ürünleri Kurumu’nu mağlup eden Devlet Hastanesi de bir üst tura adını yazdırmayı başarırken bu takımların kendi arasında oynayacakları maçlarda alınacak sonuçlar sıralamyı şekillendirecek.

Çevre Bakanlığı takımının Şehir Planmala Dairesi karşısında aldığı galibiyet liderlik koltuğunu korumasını sağlarken Çevre Bakanlığı ile Telefon Dairesi takımları arasında grupların son haftasında oynanacak maçın kazananı liderliği elde edecek gibi görülüyor.

Turnuvada “A” grubunun dördüncü haftasındaki Hazine Muhasebe Dairesi-Telefon Dairesi maçı bugün (14 Ağustos Perşembe) saat 19.00’da oynanacak. Bu maçın ardından ise “B” grubundaki dördüncü hafta maçları oynanacak ve “B” grubunda da çeyrek finale yükselecek 4 takım maçların ardından belirlenmiş olacak.

4.hafta sonuçları ve maç programı
A Grubu
Devlet Hastanesi-Tarım Bakanlığı/TÜK: 13-3
Şehir Planlama Dairesi-Çevre Bakanlığı: 3-8

Bugün:
A Grubu
19.00-20.00: Hazine Muhasebe D.-Telefon Dairesi
B Grubu
20.00-21.00: İçişleri Bakanlığı-İhtiyat Sandığı
21.00-22.00: Orman Dairesi-Maliye Bakanlığı
22.00-23.00: Din İşleri Bşk.D.-Ekonomi Bakanlığı

Bu haber toplam 993 defa okunmuştur