1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Daha yeşil bir Kıbrıs için Creditwest’liler fidan dikti
Daha yeşil bir Kıbrıs için Creditwest’liler fidan dikti

Daha yeşil bir Kıbrıs için Creditwest’liler fidan dikti

Creditwest Bank çalışanları 20. Yıl Koruluğuna fidan dikti

A+A-

Creditwest Bank çalışanları daha yeşil bir Kıbrıs için geçtiğimiz gün Hamitköy’de bulunan ‘Creditwest Bank 20.Yıl Koruluğuna’ yaklaşık 300 fidan daha dikti. Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Orman Dairesi ile Creditwest Bank arasında 2015 yılında yapılan anlaşma uyarınca Hamitköy bölgesine yaklaşık 20.000 fidan dikilmişti.

EROL: ÜLKENİN EKONOMİK, ÇEVRESEL VE KÜLTÜREL GELİŞİMİNE KATKILARIMIZ SÜRECEK

Konu ile ilgili bilgi veren Creditwest Bank Genel Müdürü Dr. Süleyman Erol, Kuzey Kıbrıs’ın en büyük özel bankası olarak ekonomik, çevresel ve kültürel birçok sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını belirtti.

Kıbrıs’ın daha yaşanabilir bir ülke ve daha yeşil bir ada olması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Dr. Süleyman Erol, 2015 yılında 20. kuruluş yıldönümlerinde doğaya 20.000 fidan diktiklerini belirtti. Ayrıca Lefkoşa Girne yolu üzerinde bir korulukları daha olduğunu belirten Erol, yaklaşık 7 yıldır koruluğa ağaç dikmeye ve bakımlarını yapmaya devam ettiklerini açıkladı.

cc.jpg

Creditwest Bank Genel Müdürlük ve 12 şubesinde tüm kağıt atıkları geri dönüşüme gönderdiklerini ifade eden Erol, geçtiğimiz yıl ‘recyprus’ adlı bir proje başlatarak okullarda kağıt, plastik ve tenekelerin biriktirilip tekrar ekonomiye kazandırılmasına imkan sağladıklarını açıkladı. Recyprus projesinde esas hedeflerinin gençlerin  çevre bilinci ile yetişmesine destek vermek ve kağıt atıkları azaltarak daha temiz bir ülke yaratmak olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 2600 defa okunmuştur
Etiketler : ,