1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cumhuriyet Rallisi yarın
Cumhuriyet Rallisi yarın

Cumhuriyet Rallisi yarın

4. Uluslararası Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi, Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü’nün organizasyonu ve Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğunda haftasonu gerçekleşiyor.

A+A-

4. Uluslararası Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi, Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü’nün (KKKSOK)organizasyonu ve Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğunda haftasonu gerçekleşiyor.
KKTC’nin kuruluşunun resmi kutlama etkinlikleri kapsamında, Kuzey Kıbrıs Turkcell sponsorluğunda  yapılacak ve 2 gün sürecek olan ralli, yarın 14:30’da Zet karting tesislerinde yapılacak Slalom yarışması ile başlayacak. Katılan yarışmacıların KKKSOK Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası’nda 5 puan alacağı slalom yarışmasında genel klasman ve gruplarda dereceye girenlere ödül töreninde kupaları takdim edilecek.

İkinci gün batıda geçecek
Rallinin ikinci günü, Pazar saat 10:00’da KKTC Dışişleri Bakanlığı önünde başlayacak. Kıbrıs’ın batısı, Güzelyurt ve Lefke taraflarında geçilecek 4 Sabit Hız Testinin ardından 14:00 civarında Girne’de bulunan Onar Tatil Köyü’nde sona erecek. Onar Tatil Köyü’nde yenecek öğle yemeği sonrasında başarılı ekiplere ödülleri verilerek Cumhuriyet Ralli’si son bulacak.

Türkiye’den 8, Kosova’dan 1 ekip
Türkiye’den 8, Kosova’dan bir ekibin kayıt yaptırdığı ralliye ülkemizde yaşayan  farklı ülkelerden klasikçiler de katılıyor. Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nden 6 ekibin de kendi araçlarıyla katılacağı KKTC 4. Uluslararası Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi kayıtlarbugün 14:00’da kapanacak.

Bu haber toplam 1109 defa okunmuştur