1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cihangir yukarısını hedefliyor
Cihangir yukarısını hedefliyor

Cihangir yukarısını hedefliyor

Takımları Tanıyalım…

A+A-

Geçtiğimiz sezonu altıncı sırada bitiren Cihangir, yeni sezonda takımı daha önce altyapıda da görev yapan Hasan Burgaç’a emanet etti. Hazırlıklarına erken başlayan Mesarya ekibi, kadrosundan birkaç oyuncu ile yolları ayırırken, takviyeler de yaptı. Bu bağlamda geçtiğimiz sezon kadroda yer alan yabancı oyuncu Onova Patrick takımda düşünülmezken, yerine yine geçtiğimiz sezonun devre arasında ayrılan Nwogbo Chibuzor getirildi. Savunmada Nazım Aktunç, orta alanda Can Özsoy’un takımdan ayrılmasının ardından G.Birliği ile Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Ertan Bulut kadroya dahil edilirken, geçtiğimiz sezon futbol oynamayan Kaan Sakallızade yeniden takıma döndü.

Geçtiğimiz sezon sahasının zemini nedeniyle maçlarının büyük bir bölümünü Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynayan Cihangir, yine zemin çalışmaları nedeniyle ilk birkaç maçını bu statta oynayacak.
2011 – 2012 sezonunu 5’inci, 2012 – 2013 sezonunu 7’nci ve 2013 – 2014 futbol sezonunu 6’ncı sırada tamamlayan Cihangir, yeni sezonda da yakaladığı istikrarı devam ettirme düşüncesinde. Bu bağlamda altyapıdan gelen futbolcularla deneyimli futbolculardan oluşan kadroları ile daha yukarısını hedefleyen Cihangir, Süper Lig’e renk katmaya aday takımlar arasında bulunuyor.

-------------------------------------------------------

Karavezirler: “Üst sıraları hedefleyen bir Cihangir”
Cihangir Spor Kulübü Başkanı Aytaç Karavezirler, Cihangir’in bu sezon altyapıdan gelen genç futbolcular ve deneyimli futbolcular ile koşan, mücadele eden bir takımla Süper Lig’de mücadele edeceğini söyledi. Başkan Karavezirler, yeni sezonda sporseverlerin koşan, mücadele eden ve  ilk beş dahil üst sıraları hedefleyen bir Cihangir izleyeceklerini sözlerine ekledi.

Burgaç: “Zirveye oynama vakti geldi” 
Cihangir Spor Kulübü Teknik Direktörü Hasan Burgaç, Cihangir’in yıllardır Süper Lig’de oynadığını ve buna alıştığını belirtirken, orta sıraları mesken tutan bir takım olmaktan çıkması gerektiğini ve zirveyi oynamasının vaktinin geldiğinin altını çizdi.

***

Cihangir’in 2014-2015 sezonu kadrosu

Kaleciler
Raif Pehlivan
İlhan Akkaya

Savunma
Mikail Sivri
Turgut Çoban
Burak Emir
Ali Demiroğlu
Nasuh Üngör
Kaan Sakallızade
Hasan Topuz

Orta Saha
Osman Aktaş
Ali Küçükoğlu
Sezer Yücel
Fırat Ersalan
Hasan Yaşinses
Yannick Stephane
Ertan Bulut
Eser Yücel
Kutluhan Kutlu
Ali Öztürk

Forvet
Mete Sağır
Nwogbo Chibuzor
Hüseyin Karavezirler
Taner Karabela

***

Gelenler
Ertan Bulut

Gidenler
Nazım Aktunç
Can Özsoy
Fırat Kasım
Onova Patrick

Cihangir’in ilk devre fikstürü
1. hafta: B. Bağcıl
2. hafta: K.Kaymaklı (D)
3. hafta: Lefke
4. hafta: Mormenekşe (D)
5. hafta: Doğan TB
6. hafta: Gönyeli (D)
7. hafta: Yenicami
8. hafta: Lapta (D)
9. hafta: G.Birliği
10. hafta: Serdarlı (D)
11. hafta: Y.Boğaziçi
12. hafta: Çetinkaya (D)
13. hafta: Mağusa TG

Bu haber toplam 1322 defa okunmuştur