1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çıdamlı resmen Soma’da
Çıdamlı resmen Soma’da

Çıdamlı resmen Soma’da

Kastamonuspor ile yolları ayırdıktan sonra Somaspor ile anlaşan İbrahim Çıdamlı dün yeni takımına resmi imzayı attı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Kariyerini Türkiye’de sürdürme kararı alan İbrahim Çıdamlı, dün Manisa’ya giderek yeni takımı Somaspor’a resmi imzayı attı, takımının formasını giydi. Çıdamlı YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada yeni takımının bir üst lige terfi etmesi için elinden geleni yapacağını belirtti.
Geride bıraktığımız sezon Türkiye Bölgelsel Amatör Lig’de mücadele eden Kastamonuspor’un şampiyon olarak Spor Toto 3. Lig’e teri etmesinde katkı sağlayan ancak yeni sezon hazırlık dönemine katılmasına rağmen kulübü ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden İbrahim Çıdamlı, Somaspor’a imzayı attı.

Çıdamlı: “Elimden geleni yapacağım”
Transferi bitirmelerine rağmen İbrahim Çıdamlı’nın kulübü ile yollarını ayırması sonrası futbolcuyla temasa geçen Somaspor, ısrarlı girişimleri sonunda transferi gerçekleştirdi. Dün Manisa’ya giden Çıdamlı yeni takımı ile el sıkıştı, ardından Somaspor’un hazırlık maçını izledi. YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Çıdamlı transferinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Takımın kendisini transfer etme yönüde çok istekli oluşundan mutlu olduğunu söyleyen Çıdamlı, BAL’da Ege bölgesinin zor bir gruba sahip olduğunu, bu zor grupta Somaspor’un hedefi olan bir üst lig için elinden gelen çabayı harcayacağını dile getirdi.

Bu haber toplam 1254 defa okunmuştur