1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çıdamlı an meselesi
Çıdamlı an meselesi

Çıdamlı an meselesi

Küçük Kaymaklı uzun süredir transferi için uğraş verdiği İbrahim Çıdamlı transferinde sona yaklaştı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Transfer gündemini uzun süredir meşgul eden İbrahim Çıdamlı transferinde Küçük Kaymaklı mutlu sona çok yakın. Yaklaşık bir aydır görüşmelerini sürdüren Küçük Kaymaklı yöneticilerinin Yenicami ile ortak noktada buluşmasının an meselesi olduğu öğrenildi.
Daha önce İbrahim Çıdamlı ile her konuda anlaşan, fakat Yenicami’nin istediği rakamı yüksek bulan Küçük Kaymaklı transferi gerçekleştirememişti. Geçtiğimiz hafta Yenicami’de bir diğer kadro dışı kalan futbolcu Tansel Ekingen’i renklerine bağlayan Küçük Kaymaklı’da teknik direktör Fırat Canova’nın hücum hattında alternatifli bir kadro istemesi, yönetimi Çıdamlı konusunda harekete geçirdi.

Hazırlık maçlarında sıkıntı yaşadı
Özellikle oynadığı hazırlık karşılaşmalarında ‘yaratıcı oyuncu’ eksikliğini hisseden ve pozisyon bulmakta zorlanan Küçük Kaymaklı’da bu sorun İbrahim Çıdamlı ile çözülmeye çalışılacak. Uzun süredir görüşmelerini sürdüren Yenicami Asbaşkanı Gökhan Necipoğlu ile K.Kaymaklı Sportif Asbaşkanı Mehmet Özler’in transferi en geç yarın bitirmesi bekleniyor. Öte yandan maddi konularda da iki kulüp arasındaki uçurumun kalktığı ve küçük rakamların konuşulduğu öğrenildi.

Bir sonraki hamle savunmaya
Küçük Kaymaklı takımının İbrahim Çıdamlı transferini gerçekleştirdikten sonra savunma için de takviye arayışına girmesi bekleniyor. Hazırlık maçlarında yıllarca ortasahada mücadele eden Hamis Çakır’ı bu bölgede oynatan Canova, genç Bahadır’a da bu bölgede zaman zaman yer verdi. Yenicami’den Erbay Bertiz’i kadroya katmayı hedefleyen fakat, siyah beyazlılardan ret yanıtı alan Kaymaklı bu transfer için farklı isimlere yöneldi.

Bu haber toplam 1575 defa okunmuştur