1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Chibuzor ile devam edeceğiz”
“Chibuzor ile devam edeceğiz”

“Chibuzor ile devam edeceğiz”

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Süper Lig ekiplerinden Cihangir’de teknik direktör Hasan Burgaç hedeflerinin ligi rahat bir yer olduğunu söyledi.

A+A-

Necmi Belge

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Süper Lig ekiplerinden Cihangir’de teknik direktör Hasan Burgaç hedeflerinin ligi rahat bir yer olduğunu söyledi.
Yeni ve genç bir kadro ile ligde mücadele edeceklerini anımsatan Burgaç, yaş ortalamasını da 23-24 yaşa çektiklerini, üst düzeyde mücadele edebilecek genç futbolcuların yanına deneyimli futbolcuları ve iki kaliteli yabancı futbolcu takviyesi ile savaşan bir takım yaratmak istediklerini vurguladı. Eldeki mevcut kadrodan memnun olduklarını dile getiren Burgaç, şu anda gündemlerinde transfer olmadığını söyledi.
Bu kadronun çalışma temposu ve özverisinden çok memnun olduğunu ifade eden Burgaç, antremanlara katılım üst düzeyde olduğunu, takımın hazırlık maçlarındaki performansına göre, transfer ihtiyacı duymaları halinde, transfer yapabileceklerini belirtti.

Burgaç: “Chibuzor ile devam edeceğiz”
Yabancı futbolcuları konusunda açıklamalarda bulunan Burgaç, başka takımların transfer gündeminide olan golcü futbolcu Chibuzor ile devam edecekleri açıklamasında bulundu.
Chibuzor’un geçtiğimiz Çarşamba gün Kıbrıs’a geldiğini ve Perşembe günü de takımla birlikte antremana çıktığını ifade eden Burgaç, diğer yabancı futbolcuları Yannick’in ise sezon başından beri kendileri ile birlikte antremana çıktığını ve bu konuda sıkıntıları olmadığının altını çizdi.

Bugün rakip Lefke
Teknik Direktör Burgaç, Sezonu 21 Temmuz tarihinde açtıklarını ancak, sezon açılışından 10 gün önce  salon çalışmalarına ve Aerobik koşulara başladıklarını anımsatırken, 21 Temmuz tarihinden itibaren hem saha, hem de salon çalışmalrına devam ettiklerini söyledi.
Bu bağlamda, yavaş yavaş maç yapacak düzeye fiziksel olarak geldiklerini belirten Burgaç, 20 Ağustos tarihinde Ortaköy ile kendi sahalarında ilk hazırlık maçını oynadıklarını, bugün de Lefke ile yine kendi sahalarında ikinci hazırlık maçına çıkacaklarını belirtti.

Kamp Gölcük’te
3-9 Eylül tarihleri arasında İzmit Gölcük’te kampa gireceklerini açıklayan Burgaç,  bu kampta lig öncesinde yeni bir takım olma ve futbolcuları kaynaştırma adına çok önemli olduğunu ileri sürdü. Burgaç, takımın genel durumundan memnun olduğunu dile getirirken, hedeflerinin lig açılana kadar, yüzde seksen olarak lige girmek olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1181 defa okunmuştur