1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya, Cenk Berkalp'a emanet
Çetinkaya, Cenk Berkalpa emanet

Çetinkaya, Cenk Berkalp'a emanet

Süper Lig’de zor günler geçiren Çetinkaya’da teknik adam değişikliğine gidilerek takımın başına Cenk Berkalp getirildi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’de sezonun tamamlanmasına 5 hafta kala 12’nci sırada bulunan Çetinkaya, teknik adam değişikliğine gitti. Takımın başına devre arasında getirilen Teknik Direktör Mehmet Bolkan görevinden ayrılırken yerine bu sezon Baf Ülkü Yurdu’nu çalıştıran Cenk Berkalp getirdildi. Sarı kırmızılı takımda 8’inci Mehmet Bolkan dönemi 8 hafta sürdü.

Çetinkaya’da geçtiğimiz akşam akşam kulüp lokalinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısının ardından Mehmet Bolkan ile yolları ayırma kararı alındı. Takıma yeni bir heyecan getirme adına kan değişikliğine gitme kararı sonrası dün Cenk Berkalp ile bir görüşme yapan sarı kırmızılılar, konuyu yönetim kuruluna götürdü ve Berkalp takımın yeni teknik patronu oldu. Berkalp nezaretinde Çetinkaya bugün ilk antrenmanını gerçekleştirecek.

Dördüncü teknik adam

Cenk Berkalp’ın takımın başına getirilmesi ile birlikte Çetinkaya 2014 – 2015 sezonundaki 4’üncü teknik adamı ile anlaşmış oldu. Sezona Erol Çağaloğlu nezaretinde giren sarı kırmızılı ekip ilk 4 haftada puan alamamış ve görevinden ayrılmıştı. Başkan Cemal Bulutoğluları’nın görevi bırakması ile oluşturulan Divan Kurulu takımın başına Hüseyin Veli Taşkıran’ı getirirken, ilk devre sonuna kadar sarı kırmızılı ekip 9 puan toplayabilmişti. Meriç Erülkü’nün başkan seçilmesi, ardından bulunan sponsorla birlikte ikinci yarı öncesi Mehmet Bolkan ile anlaşılması sonrası sarı kırmızılı ekip 8 lig maçında 8 puan alırken kupaya 2’nci turda veda etti.

Bu haber toplam 1432 defa okunmuştur