1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Çavuşoğlu: Tüzük 31 Ekim diyor
Çavuşoğlu: Tüzük 31 Ekim diyor

Çavuşoğlu: Tüzük 31 Ekim diyor

“Yapılması gereken GYK’mızın bazı üyelerinin de dikkat çektiği gibi, üye yapısını demokratik ve en küçük bir tartışmaya fırsat vermeyecek şekilde tüm adayların uzlaşısı ile bir noktaya bağlamaktır. Bu da adayların bir araya gelmeleri ve sağlıklı diyalog k

A+A-

UBP İskele Milletvekili ve UBP Genel Başkan adayı Nazım Çavuşoğlu , Özgürgün’ü eleştirerek, anti demokratik tutumunun parti içinde tepki ile karşılandığına işaret etti.

“Özgürgün diyalog çağrılarımıza kulağını tıkamıştır” diyen Çavuşoğlu,  “Özgürgün’ün iki yıllık genel başkanlık performansı ve son zamanlardaki anti demokratik tutumu parti tabanımızda büyük tepki ile karşılanmaktadır” dedi.
Çavışoğlu, “Ne yazık ki Sayın Hüseyin Özgürgün tüm diyalog çağrılarımıza kulaklarını tıkayarak partimizi ciddi sıkıntılara sokmuş, kurultay sürecimizi partimize yeni bir ivme kazandıracak noktadan uzaklaştırıp kaosa itmiştir” ifadesinde bulundu.

UBP Genel Yönetim Kurulu’nun bazı üyelerinin gayri resmi bir toplantıda aldıkları, basına da yansıyan son kararın iyi niyetli olduğuna vurgu yapan Çavuşoğlu, “sağlıklı bir kurultay yapma yönündeki umutlarımızı yeşertse de, birtakım noktaların mutlaka dikkate alınması gerektiği inancındayım” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1558 defa okunmuştur