1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Çalıştığı işyerini soydu, suçunu kabul etti
Çalıştığı işyerini soydu, suçunu kabul etti

Çalıştığı işyerini soydu, suçunu kabul etti

Çalıştığı mağazadan Mart ve Ekim ayları arasında yapılan satışlardan elde edilen 10 bin 350 TL’yi kasaya yatırmayıp, sirkat ettiği iddiasıyla A.Ç tutuklandı

A+A-

Ayşe GÜLER

Lefkoşa’da çalıştığı bir mağazadan Mart ve Ekim tarihleri arasında yapılan satışlardan elde edilen 10 bin 350’TL’yi kasaya yatırmayıp sirkat ettiği iddiasıyla tutuklanan zanlı A.Ç, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
‘Müstahdem tarafından sirkat’ suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı aleyhinde 3 gün tutukluluk kararı alındı.
Kıdemli Yargıç Fatma Şenol huzurunda görüşülen davada İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Cemaliye Usanmaz, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Şerif Avcı’yı tanık olarak dinletti.
Polis memuru Avcı, mahkemede yeminli şahadet vererek olayla ilgili bulguları aktardı.
Avcı, müstahdem tarafından sirkat suçundan methalder olan zanlının Lefkoşa’da çalıştığı bir mağazadan Mart 2014 ile Ekim 2014 arasında satışlardan elde edilen 10 bin 350 TL’yi kasaya yatırmayıp sirkat ettiği şikayetiyle tutuklandığını belirtti.

Gönüllü ifade verdi, suçunu kabul etti

Avcı, zanlının gönüllü ifade vererek, suçunu kabul ettiğini belirtti.
Zanlı aleyhinde yürütülen soruşturmanın yeni başladığına işaret eden Avcı, alınması gereken ifadeler ve aranan emareler olduğunu söyleyerek zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkemede aktarılan olgular ışığında Kıdemli Yargıç Fatma Şenol ise tahkikatın selameti açısından zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1818 defa okunmuştur