1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Buralarda olmak benim için hayaldi”
“Buralarda olmak benim için hayaldi”

“Buralarda olmak benim için hayaldi”

Ülkemizin başarılı plaj voleybolcularından Ali Osman Nurettin, Türkiye Plaj Voleybolu Milli Takımı’nda yer almasını YENİDÜZEN Spor’a değerlendirdi

A+A-

Süleyman Rebge-Ozan Gül

Kıbrıslı Türk Voleybolcu Ali Osman Nurettin 12-14 Haziran tarihleri arasında Bulgaristan’da gerçekleşecek olan Balkan Şampiyonası öncesi Türkiye Milli Takımı’na seçilmesini YENİDÜZEN’e değerlendirdi.

Nurettin: “Bu turnuvalar yakın zaman öncesinde hayaldi”
Başarılı Voleybolcu Nurettin “Bulgaristan’da gerçekleşecek olan turnuva benim üçüncü uluslararası turnuvam olacak. Bunlar yakın zamanda benim hayaldi. Buralarda olmak ilk hedefimdi ve bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Fakat ben bunu yeterli görmüyorum daha çok çalışarak daha iyi yerlere gelmek istiyorum” şeklinde konuştu.

“Ufkum genişledi”
Ali Osman “Burada bulunmam ufkumu ve hedeflerimi büyültü” şeklinde konuşurken “Burada edindiğim tecrübe bana çok şey kattı. Asıl hedefim ise Türkiye Milli Takımı’nda kalıcı olmak. Bu çok zor çünkü Türkiye’de inanılmaz bir nüfus ve sporcu potansiyeli var” diye konuştu. “Kalıcı olmak için çok çalışmak ve hedef büyütmek gerek” diye konuşan yetenekli sporcu “Bana destek olan arkadaşlarım ve aileme çok tekeşkkür ederim. Umarım daha büyük turnuvalarda daha büyük başarılara imza atarım” dedi.

Bu haber toplam 2129 defa okunmuştur