1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Bu Haftanın Dünya Starı, Shawn Mendes
Bu Haftanın Dünya Starı,  Shawn Mendes

Bu Haftanın Dünya Starı, Shawn Mendes

“Vine sitesine cover videoları yükleyerek dikkatleri üstüne çekti, sitede oldukça popüler olmaya başladı ve sanatçı menajeri Andrew Gertler tarafından 2014 Ocak ayında keşfedildi.”

A+A-

Ersin Kaşif

Bu hafta yeni dönem ve dünyanın en popüler isimlerinden birine yer verdik. Kanadalı şarkıcı Shawn Mendes. Shawn, 8 Ağustos 1998 yılında Toronto’da dünyaya geldi. Annesi emlakçı babası ise işadamı. Babası Portekizli annesi ise İngiliz ve işte, dünya starının en önemli avantajlarından biri de, çok kültürlü bir ailenin çocuğu olması. Shawn ilk olarak Vine sitesine cover videoları yükleyerek dikkatleri üstüne çekti. Bu da günümüzün bir gereği. Sitede oldukça popüler olmaya başladı ve sanatçı menajeri Andrew Gertler tarafından 2014 Ocak ayında keşfedildi. Böylece Island Plak Şirketiyle anlaştı ve Life of the Party isimli ilk teklisini yayınladı. 15 yaşında Billboard Hot 100 ‘de top 25 listesine girmeyi başarabilen en genç şarkıcıdır. Austin Mahone’un turunun açılışını yaptı ve ardından Temmuz ayında bir EP yayınladı. EP, Billboard 200 listesinde beşinci numaraya kadar yükseldi. 2015 Nisan ayında Handwritten isimli ilk albümünü yayınladı ve Billboard 200 listesinde bir numaraya yükseldi. Albümün çıkış şarkısı “Stitches” ise listelerde bir o kadar başarı gösterdi. Taylor Swift’in 1989 Kuzey Amerika turunun açılışlarını yaptı. Sonrasında ise Fifth Harmony grubu üyelerindenCamila Cabello ile ‘I Know What You Did Last Summer’ isimli bir düet yaptı. Aynı zamanda Shawn, The CW kanalında yayınlanan The 100 dizisinin üçüncü sezon prömiyerinde oynadı. Ardından ise Illuminate isimli ikinci albümüne yoğunlaştı ve‘Treat You Better’ isimli ilk teklisini çıkardı.

İŞTE, EN YENİ ALBÜMÜNÜN İPUÇLARI!

Kanadalı süperstar Shawn Mendes’in üçüncü albümü sanatçının olgunlaşan sound’una yönelik ipuçları barındırıyor. Albümde rock ve funk tınılarını daha sık duyacak, genç müzisyenin söz yazarı kimliğine bir kez daha hayran kalacaksınız. Sanatçının geçirdiği zorlu günleri anlattığı In My Blood ile açılışı yapan albüm, R&B kulvarının yükselen yıldızı Khalid’in vokal ve sözleriyle desteklediği şarkı Youth ile dinleyicilere gerçek bir müzikal ziyafet sunuyor. Akustik gitar ritimleriyle dikkat çeken Where Were You in the Morning? ve funk ilhamlı Lost in Japan, albümün diğer öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Ne dersiniz? Dinlemeye değer değil mi?

 

Bu haber toplam 2841 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 370 Sayısı

Adres Kıbrıs 370 Sayısı