1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bu çocuğa dikkat!
Bu çocuğa dikkat!

Bu çocuğa dikkat!

Dumlupınar Spor Kulübü’nün U15 takımının yıldız oyuncusu Yıldıray Fenercioğlu sezonun en çok konuşulan ismi oldu

A+A-

Hüseyin KIRAL

Futbol Federasyonu tarafından organize edilen TAMSU U15 Ligi’nin final maçında ‘Maçın Adamı’ seçilen Dumlupınar Spor Kulübü futbolcusu Yıldıray Fenercioğlu, bu onura layık görülmekten dolayı mutlu olduğunu söylerken “Maçın adamı yerine kupayı kazansak daha iyi olurdu” dedi.
Yıldıray Fenercioğlu, takımı Dumlupınar’ın Çarşamba günü oynanan final maçında rakip Yenicami’den daha çok pozisyon ürettiklerini ancak bu pozisyonları ne kendilerinin ne de Yenicami’nin gol yapamadığının altını çizdi. Fenercioğlu “Bulduğumuz gollük pozisyonları değerlendirmiş olsak Mağusa’ya kupa ile dönmüş olacaktık” dedi.

“Önce A2, sonra A takım formasını giymek istiyorum”
U15 liginin en çok konuşulan adamı olan ve Yenicami ile Dumlupınar arasında oynan final maçında otoriteler tarafından maçın adamı seçilen Yıldıray Fenercioğlu, zaman zaman iyi futbol ortaya koyduğunun farkında olduğunu ve U15 liginin başlaması ile birlikte oynadığı futbolun konuşulmaya başlanması kendisini mutlu ettiğini söyledi.
Fenercioğlu, “idmanlarımı elimden geldiğince aksatmamaya çalışmaktayım. Hocamın bana verdiği görevleri saha içerisinde uygulamaya ve arkadaşlarıma yardımcı olmak için çalışmaktayım. Geçtiğimiz sezon yaşımın küçük olmasına rağmen zaman zaman A2 formasını giydim, şimdi bu formayı sırtımdan çıkarmak istemiyorum” dedi.

“Yurt dışında futbol oynamak itiyorum”
Dumlupınar Spor Kulübü’nün ve ülkemizin yıldız futbolcu aday durumunda bulunan 2000 doğumlu Yıldıray Fenercioğlu, yeteneğinin farkında olduğunu belirtirken daha çok çalışması gerektiğinin altını çizdi.
Yıldıray Fenercioğlu, günü geldiğinde futbol yaşantısını yurt dışında sürdürmek istediğini ancak babasının yaşının daha küçük olduğu için şimdilik müsaade etmediğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2414 defa okunmuştur