1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Bir uyuşturucudan biri tehditten tutuklandı
Bir uyuşturucudan biri tehditten tutuklandı

Bir uyuşturucudan biri tehditten tutuklandı

Lefkoşa Gönyeli’de bir evde 5 gram Bonzai türü uyuşturucu madde ile yakalandığı iddia edilen E.K tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Zanlının kardeşi Ö.K görüntü almaya çalışan basın mensuplarına şiddet tehdidinde bulunduğu için tutuklandı.

A+A-

Didem MENTEŞ

Lefkoşa Gönyeli’de bir evde 5 gram Bonzai türü uyuşturucu madde ile yakalandığı iddia edilen E.K mahkemeye çıkarıldı. Zanlının kardeşi Ö.K görüntü almaya çalışan basına şiddet tehdidinde bulunduğu için tutuklandı.Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü'ne bağlı ekipler önceki gün aldığı bir ihbarı değerlendirerek, Gönyeli'de bir evde yaptığı aramada 5 gram Sentetik Cannabionid türü uyuşturucu madde bulundu. Olayla ilgili olarak isminin baş harfleri E.K. olan şahıs şüpheli olarak tutuklanarak dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Ceza Davaları Yargıcı Meltem Dündar huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, iddia makamında Başsavcılık adına davada Savcı Özlem Çeliker ve Savunma Avukatı mahkemede hazır bulundu.

Evde paketler bulundu
Savcı, meseleyle ilgili olarak tahkikat memuru Cemal Ramiz'i mahkemeye tanık olarak dinletti.
Cemal Ramiz, makemede yeminli şahadet vererek, meseleyle ilgili olarak olguları aktardı. Ramiz 18 Mart günü zanlının Gönyeli'deki ikametgahında bir arama yapıldığını, yapılan aramada 5 gram ağırlığında Sentetik Cannabionid türü uyuşturucu madde bulunduğunu ve 2 paket içinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan gri ile siyah renk paketler bulunarak emare alındığını söyledi. Ramiz, meseleyle ilgili olarak tahkikatın devam ettiğini söyleyerek, bulunacak emareler ve alınacak ifadeler olduğu gerekçesiyle zanlı E.K.'nin 1gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Basına tehdit tutuklattı
Avukatın itiraz etmemesi üzerine, Yargıç Meltem Dündar, soruşturmanın, salimen yürütülebilmesi için zanlı E.K'nin 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
Öte yandan zanlının kardeşi olduğu öğrenilen Ö.K görüntü almak isteyen basın mensuplarına sözlü tehditte bulunarak, görüntü almalarını engellemeye çalıştı. Basına sözlü olarak tehditleri devam eden şahıs, polis tarafından merkeze götürüldü. Gazeteciler bahse konu şahıstan şikayetçi olurken, Ö.K bugün tutklu olarak Malemeye çıkarılacak.

Bu haber toplam 1516 defa okunmuştur