1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. “Bir Şehnaz Oyun” prömiyeri Eskişehir’de gerçekleşti
“Bir Şehnaz Oyun” prömiyeri Eskişehir’de gerçekleşti

“Bir Şehnaz Oyun” prömiyeri Eskişehir’de gerçekleşti

 Yakın Doğu Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü öğretim görevlilerinden Murat Atak’ın Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda sahne koyduğu “Bir Şehnaz Oyun” un prömiyeri gerçekleşti.

A+A-

   Yakın Doğu Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü öğretim görevlilerinden Murat Atak’ın Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda sahne koyduğu “Bir Şehnaz Oyun” un prömiyeri gerçekleşti. Turgut Özakman’ın yazdığı, bestesini Cem İdiz’in, Belediye Senfoni Orkestrası’nın şefliğini Aytuğ Ülgen’in yaptığı oyun,  Eskişehir Atatürk Kültür ve Kongre Merkezindeki 1200 kişilik Tiyatro Salonu’nda gerçekleşti.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü öğretim görevlilerinden Murat Atak’ın Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda sahne koyduğu “Bir Şehnaz Oyun” un prömiyerine, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun davetlisi olarak Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Şenol Bektaş ve Sahne Sanatları Fakültesi Bölüm Başkanı Çetin Özen oyunu izlemek üzere Eşkişehir’e gittiği belirtildi.

 

“Bir Şehnaz Oyun”’un Prömiyeri 1200 Kişilik Salonda Ayakta Alkışlandı

Eskişehir Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde 1200 kişilik salonun dolduğu 2 perdelik müzikal oyunun, büyük bir beğeni kazanarak ayakta alkışlandığı bildirildi. Bu muhteşem oyunu, sanatın her dalına önem veren ve Eskişehiri bir sanat merkezine dönüştüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Prof.Dr.Yılmaz Büyükerşen başta olmak üzere, bölge Belediye Başkanları,Vali, Milletvekilleri, Ünversite Rektörleri, Gazeteci Oktay Ekşi, Görsel  Basın, Ankara-İstanbul-İzmir TC Devlet Tiyatroları Sanatçıları ve sanatseverler izlediği belirtildi.  2 perdelik müzikal bir oyun olan ”Bir Şehnaz Oyun” müzikaline 57 kişilik Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası sanatçılarının da eşlik ettiği aktarıldı.

 

Bu haber toplam 2946 defa okunmuştur
Etiketler :