1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Binatlı yabancılarını buldu
Binatlı yabancılarını buldu

Binatlı yabancılarını buldu

Yaklaşık 2 haftadır yardımcı antrenörlerle çalışmalarına devam eden sarı yeşilli ekip, gündemine ilk olarak yabancı transferini aldı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in yeni ekibi Binatlı’da yaklaşık 2 hafta önce teknik direktör Ahmet Soğukpınar’la yönetimin yabancı oyuncular konusunda ters düşmesi, hatta tartışmalara kadar büyüyen olayın ardından Soğukpınar görevi bırakmış, ancak istifa dilekçesini yönetime iletmemişti. Yaklaşık 2 haftadır yardımcı antrenörlerle çalışmalarına devam eden sarı yeşilli ekip, gündemine ilk olarak yabancı transferini aldı. Başkan Orsel Neşe son durumu YENİDÜZEN’e aktardı.

Teknik adam konusunda gelişme yok
Binatlı Başkanı Orsel Neşe, bu yıl başarıyı hedeflediklerini, bu yüzden de çok çalıştıklarını ifade etti. Neşe, teknik direktör konusunda henüz bir gelişme yaşanamadığının altını çizerek, şu anda Binatlı’da gündemin yabancı transferi konusunda olduğunu belirtti. Başkan Orsel Neşe, uzun süredir denedikleri futbolculardan beğendikleri oyuncuları kadroya katmak için çalışmaları başlattıklarını ifade etti.

Neşe: “Evon ve Frontz’u beğendik”
Binatlı bir süreden beridir yabancı transferi için 3 oyuncu adaya getirmiş ve idmanlara çıkararak denemeye almıştı. Başkan Orsel Neşe, bu oyunculara hocaların hazırlık karşılaşmalarında şans verdiğini dile getirirken, adaya ilk gelen oyuncu Lawal’ı beğenmediklerini ifade etti. Neşe, diğer 2 yabancı oyuncu Evon ve Frontz’un beğenildiğini, Evon’un hücum hattına destek verdiğini, Frontz’un da savunma yönünün iyi olduğunu söylerken, bu oyuncuları takıma kazandırmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1208 defa okunmuştur