1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bardakko ve Varanoğulları için oynuyorlar
Bardakko ve Varanoğulları için oynuyorlar

Bardakko ve Varanoğulları için oynuyorlar

Turunçlu Ulukışla Spor Kulübü, iki ayrı trafik kazasında genç yaşta hayatını kaybeden eski futbolcuları anısına organize ettiği turnuva start aldı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Turunçlu Ulukışla Spor Kulübü tarafından ilk kez organize edilen Hasan Bardokko ve Kudret Varanoğulları futbol turnuvası dün başladı.
Turunçlu Hasan Bardakko Stadı’nda oynanan maçlarda, Çetinkaya ile Yeni Boğaziçi, Gönyeli ile de Hamitköy karşı karşıya geldi.
Saat 15:30’da oynanan Çetinkaya – Yeni Boğaziçi karşılaması, karşılıklı atılan goller neticesinde 4-4 berabere tamamlandı. Yapılan penaltı atışları sonunda Çetinkaya, rakibi Yeni Boğaziçi takımını 8-6 mağlup etti.Bu maç sonrası oynanan Gönyeli – Hamitköy mücadelesinde ise Gönyeli 3-0’lık skorla kazandı.

Çetinkaya – Gönyeli finali
Bu sonuçlardan sonra 4 Eylül Perşembe gün saat 15:30’da Yeni Boğaziçi ile Hamitköy üçüncülük karşılaşması oynayacak. Saat 17:30’da Çetinkaya ile Gönyeli final karşılaşmasına çıkacak.
Karşılaşmalar 90 dakika üzerinden oynanacak olup, normal sürenin eşitlikle tamamlanması halinde doğrudan penaltı atışları yapılacak.

Bu haber toplam 1531 defa okunmuştur