1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bardakko ve Varanoğulları anılıyor
Bardakko ve Varanoğulları anılıyor

Bardakko ve Varanoğulları anılıyor

Ömür Devecioğlu, “Turnuvaya daha bir anlam katmak amacı ile köyümüzde yapacağımız bu anı maçlarında Süper lig takımlarından Çetinkaya, Yeni Boğaziçi ve Gönyeli ile Birinci Lig takımlarından Hamitköy futbol takımları mücadele edecek”

A+A-

Turunçlu Ulukışla Spor Kulübü, iki ayrı trafik kazasında hayatını kaybeden eski futbolcularını unutmadı

Hüseyin KIRAL

Turunçlu Ulukışla Spor Kulübü başkanı Ömür Devecioğlu, geçtiğimiz akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında iki ayrı trafik kazasında hayatını kaybeden eski futbolcuları olan Hasan Bardokko ve Kudret Varanoğulları anısına 2-4 Eylül tarihlerinde anı maçı düzenliyor.
Başkan Ömür Devecioğlu yaptığı açıklamada, “Köyümüz futbol takımında top koşturan ve genç yaşta hayatlarını kaybeden iki değerli arkadaşımızın adını yaşatmak için böylesi bir organizasyonu köyümüz de organize etmeye karar verdik” dedi.
Devecioğlu, turnuvaya daha da bir önem katmak için Süper Lig takımlarından Çetinkaya, Yeni Boğaziçi ve Gönyeli takımlarının yanı sıra, Birinci Lig takımlarından Hamitköy Futbol takımları mücadele edeceğini belirtti.
Ömür Devecioğlu, “Ülkemizin bu nadide kulüpleri ilk kez Turunçlu köyünde mücadele edecek olmaları köyümüze ayrı bir heyecan katmıştır” açıklamasını yaptı.
Turunçlu Ulukışla Spor Kulübü başkanı Ömür Devecioğlu, “bu turnuvayı her sezon öncesi düzenleyerek gelenekselleştirmek hedefiyle yola çıkmış olan yönetimimiz, turnuva için özel bir komite kurmuştur. Yönetimimizin bu turnuvayı yapmaktaki amacı merhum futbolcularımızın unutulmadığını, acılarının hala daha ilk günkü gibi taze olduğunu ve vefa duygumuzu göstermektir. Ayrıca her sene ülkemizin önemli takımlarına lig öncesi ciddi bir sınav vermeleri için bir ortam sağlamayı hedef gözeterek hazırlanmış bir turnuvadır” dedi.

Kuralar Çekildi
2-4 Eylül tarihlerinde Turunçlu Hasan Bardakko Satadı’nda yer alacak olan Hasan Bardokko ve Kudret Varanoğulları Mesarya Cup turnuvasına katılan takımlar arasında çekilen kura sonuncunda
2 Eylül Salı günü saat 15:30’da Çetinkaya ile Yeni Boğaziçi ve saat 17:30’da Hamitköy ile Gönyeli arasında oynanacak. Turnuvada 4 Eylül Perşembe gün saat 15:30’da üçüncülük, saat 17:30’da ise final karşılaşması oynanacak.
Karşılaşmalar 90 dakika üzerinden oynanacak olup, normal sürenin eşitlikle tamamlanması halinde doğrudan penaltı atışları yapılacak.

Bu haber toplam 2532 defa okunmuştur