1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ares triatletleri İstanbul’da yarışacak
Ares triatletleri İstanbul’da yarışacak

Ares triatletleri İstanbul’da yarışacak

Yüzme-bisiklet ve koşu parkurlarının birlikte yapıldığı triatlon yarışlarının başarılı sporcularını bünyesinde bulunduran Ares Spor Kulübü, Türkiye Triatlon Şampiyonası’nın ikinci ayak yarışlarına da katılıyor.

A+A-

Türkiye Triatlon Şampiyonası’nın ilk ayak yarışı Taşucu’nda gerçekleşirken ve olimpik mesafede yarışta Ares triatletlerinden Emine Uluçay genel klasman birincisi, Hüseyin Arhan ise yaş grubunda ikinci gelmişti. Kemal Elektrikçi ise yarış parkuruna giren bir aracın çarpması sonucu yarışı tamamlayamamıştı.

Uluçay ve Elektrikçi katılacak
Ares Spor Kulübü triatletleri Türkiye Triatlon Şampiyonası’nın ikinci ayak yarışlarına da Emine Uluçay ve Kemal Elektrikçi ile katılıyor. Hüseyin Arhan’ın Almanya’da gerçekleştirilecek ironman yarışına katılacağı için yer alamayacağı ikinci ayak yarışı İstanbul’da gerçekleşecek.
Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenecek İstanbul Salcano Triatlon Serisi Sprint Mesafe Triatlon Yarışı’nda ülkemizi temsil edecek Ares triatletleri Emine Uluçay ve Kemal Elektrikçi yarış için bugün adamızdan ayrılıyor.

Yoran: “Hedef sezon sonu kürsü”
Ares Spor Kulübü Başkanı Osman Yoran yarış ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye şampiyonasında sezon sonunda Ares sporcularının kürsüde yer alabilmelerinin esas hedefleri olduğunu belirtti. Yoran şu şekilde konuştu: “Türkiye şampiyonasının ilk ayağında sporcularımız sprint mesafenin iki katı puan veren olimpik yarışta başarılı sonuçlar aldı. Emine ve Hüseyin’in puanları bizleri memnun etmişti. Kemal’ın talihsiz kazası bizleri üzse de sporcumuz diğer yarışlarda elinden geleni yaparak açığı kapatmayı amaçlayacaktır.
Ares Spor Kulübü olarak 3 sporcumuzla Türkiye şampiyonasında mücadelemizi sürdüreceğiz. Hedefimiz sezon sonunda en az 2 sporcumuzun Türkiye Şampiyonası Genel Klasman kürsüsünde yer almasıdır. İstanbul’daki yarışta sporcularımıza başarılar dilerken, kazasız bir yarış tamamlanmasını dilerim.”

Bu haber toplam 1424 defa okunmuştur