1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Apple Watch şimdi Turkcell'de
Apple Watch şimdi Turkcellde

Apple Watch şimdi Turkcell'de

Apple Watch mesaj göndermenize, e-postaları okumanıza ve iPhone’unuza gelen çağrıları bileğinizdeki cihazla yanıtlamanıza olanak veriyor.

A+A-

Dünyanın teknoloji devi Apple’ın en yeni ürünü Apple Watch, Kuzey Kıbrıs Turkcell ile adada ilk kez deneyime sunuluyor.
Apple’ın bugüne kadar tasarlanmış “en yeni ve en kişisel cihazı” olan Apple Watch’un 30 Nisan ile 16 Mayıs tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin deneyimine sunulacağı duyuruldu.
Lefkoşa, Gazimağusa ve Girne’deki Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’nde deneyime sunulacak Apple Watch, “son derece dakik bir saat, kişisel ve doğrudan bir iletişim aygıtı ve alanında çığır açan bir sağlık ve fitness yardımcısı” olarak nitelendiriliyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada ‘Apple Watch ile ilgili şu bilgilere ve özelliklere dikkat çekildi:
“Kişisel tarzınızı ifade edebilmeniz için üst düzeyde özelleştirilebilen Apple Watch, bir bakışta bilgi edinmenin ve özel olarak bilek için tasarlanmış uygulamaları kullanarak dünyayla etkileşim kurmanın tümüyle yeni bir yolunu da sunuyor. Apple Watch en yeni ve ileri teknolojileri adaya taşıyan Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından, Samsung Galaxy S6, iPhone6, Samsung Galaxy Note4 akıllı telefonlarında da olduğu gibi ilk kez Turkcell farkıyla İletişim Merkezleri’nde meraklılarıyla buluşuyor.”
Açıklamada ayrıca Deneyim Günleri’nin 30 Nisan tarihinde Lefkoşa Airtech, Girne TPS ve Mağusa Sarpkan’da başlayacağı, ilerleyen günlerde diğer Turkcell İletişim Merkezleri’nde de devam edeceği bilgisine yer verildi. Deneyim Günleri’nin yapılacağı İletişim Merkezleri’nin Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi internet sitesi kktcell.com üzerinden ve Facebook sayfasından duyurulacağı, ayrıca SMS (kısa mesaj) ile de bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

‘Hayatınızda yeni bir sayfa’

“Teknolojiyle ilişki kurma biçimimizde yeni bir sayfa açan Apple Watch’u müşterilerimizin çok seveceğini düşünüyoruz” diyen Apple’ın CEO’su Tim Cook, ileri teknoloji ürün için şu yorumu yapıyor:
“İnsanların kendileri için önemli olan bilgilere kolayca erişmek, dünyayla etkileşime girmek ve günlük fiziksel faaliyetlerinin daha farkında olarak iyi bir gün geçirmek için Apple Watch takmaya başlamalarını sabırsızlıkla bekliyoruz.”
Apple’ın Tasarımdan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jony Ive ürünü şöyle tanımlıyor:
“Apple Watch’ta bir yazılım mimarisiyle birlikte güzel tasarlanmış üç koleksiyon oluşturduk. Bunlar birlikte takılabilir bir aygıt için benzersiz bir kişiselleştirme sağlıyor.”
Apple Watch, ekranı engellemeden kaydırma, büyütme ve gezinme için yenilikçi bir yöntem olan Digital Crown’ı da içeren çığır açan teknolojiler sunuyor.
Apple Watch’taki Force Touch özellikli Retina ekran, dokunma ile bastırma arasındaki farkı anlayarak ilgili kontrollere hızla ve kolayca erişmenin yeni bir yolunu sunuyor. Yepyeni Taptic Engine bir bildirim veya mesaj aldığınızda bileğinize hafifçe dokunuyor.

Dakik ve Size Özel Bir Saat

“Kusursuzca dakik bir saat” olarak tanımlanan Apple Watch’un, evrensel zaman standardına göre en fazla 50 milisaniye yanılma gösterdiği biliniyor.
Apple Watch mesaj göndermenize, e-postaları okumanıza ve iPhone’unuza gelen çağrıları bileğinizdeki cihazla yanıtlamanıza olanak veriyor.
Digital Touch sayesinde Apple Watch bir taslak, bir dokunma, hatta kalp atışınızın ritmini göndererek tamamen yeni yollardan iletişim kurmanızı sağlıyor.

Sağlık ve Fitness Yardımcısı

Apple Watch sizi daha az oturmaya ve her gün daha fazla egzersiz yapmaya teşvik ediyor. Aktivite uygulaması, yaktığınız kalorileri, tempolu aktivitenizi gün içinde ne sıklıkla ayağa kalktığınızı ölçerek günlük etkinliğinizin görünümünü sunuyor. Apple Watch ayrıca antrenman uygulamasıyla yürüme, koşma, bisiklete binme gibi en popüler aktiviteler için özel antrenmanlar sırasında ihtiyaç duyduğunuz ayrıntılı ölçümleri sağlıyor.

Bu haber toplam 6426 defa okunmuştur