1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Altay alamadı Kastamonu’ya gitti
Altay alamadı Kastamonu’ya gitti

Altay alamadı Kastamonu’ya gitti

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da forma giyen fakat geçtiğimiz haftalarda Türkiye 2.Lig ekibi Altay’a denenmek üzere giden Mustafa Yaşınses, kendisine maddi yönden daha cazip bir teklif yapan Kastamonuspor’a transfer oldu.

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da forma giyen fakat geçtiğimiz haftalarda Türkiye 2.Lig ekibi Altay’a denenmek üzere giden Mustafa Yaşınses, kendisine maddi yönden daha cazip bir teklif yapan Kastamonuspor’a transfer oldu. Doğan Haber Ajansı’nın geçtiği habere göre Mustafa Yaşınses Kastamonuspor’la 45 bin TL’si peşin olmak üzere toplamda 90 bin TL’ye sözleşme imzaladı.

Altay 5 bin TL peşinat önerdi
Başarılı futbolcu İzmir ekibi Altay tarafından beğenilmiş ve transferine onay verilmişti. Ancak Mustafa Yaşınses’in istediği 15 bin TL’lik peşinatı çok bulan siyah beyazlılar, oyuncuya 5 bin TL peşinat ve maç başı 3 bin TL önerdi. Altay’ın önerisi üzerine ayrılma kararı aldığı öğrenilen Mustafa Yaşınses’in Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Kastamonuspor’a idmana çıkmadan imza attığı öğrenildi.

Taraftar heyecanlandı
Bu sezon BAL Ligi’nin en iddialı takımları arasında yer alması beklenen Kastamonuspor’la sözleşme imzalayan Mustafa Yaşınses’in transferi taraftarları da mutlu etti. Yıldız oyuncunun Küçük Kaymaklı formasıyla oynadığı maçların videosunu Kastamonuspor’un taraftar forumlarında paylaştıkları gözlemlenirken, oyuncuya şimdiden “KKTC’nin Quaresma’sı” yakıştırması yapıldı.

Bu haber toplam 1776 defa okunmuştur