1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ali Kılıç anısına oynuyorlar
Ali Kılıç anısına oynuyorlar

Ali Kılıç anısına oynuyorlar

47. İskele Festivali geleneksel Minikler Halı Saha Turnuvası bu yıl G.Birliği Spor Kulübü’ne uzun yıllar hizmet veren merhum Ali Kılıç anısına düzenleniyor

A+A-

47. İskele Festivali organizasyonu çerçevesinde sportif etkinlikler devam ediyor. Her yıl, Gençler Birliği Spor Kulübü’ne yıllarca hizmet vermiş olan merhum kişilere ithafen yapılan “Minikler Halı Saha Futbol Turnuvası” bu yıl Merhum Ali Kılıç anısına düzenleniyor.

Turnuvanın Anavatan Parkı Halı Sahası’nda gerçekleşen açılışına İskele Belediyesi Asbaşkanı Mahmut Yılmazoğulları ile Belediye Meclis Üyesi, spor komitesi başkanı Seymen Yılmaz katılırken başlama vuruşunu Ali Kılıç’ın oğlu Cemal Kılıç yaptı.

İskele Belediyesi’nin sponsorluğunda, Larnaka Gençler Birliği himayelerinde bu yıl Merhum Ali Kılınç anısına düzenlenen Minikler Halı Saha Futbol Turnuvası Festival kapsamında final karşılaşmaları ile son bulacak.

İlk günün galibi Geçitkale
Turnuvanın ilk gün maçlarında A Grubu’nda mücadele eden takımlar Larnaka Gençlerbirliği Spor Kulübü ile Yarköy Pamukkale Gençlik Spor Kulübü karşı karşıya geldi. İlk ve ikinci yarı toplam 50 dakikanın sonunda maç 2-2 berabere bitti.

Turnuvanın ilk gün galibi ise Geçitkale Günay Spor Kulübü oldu. B grubunda rakibi Dumlupınar Türk Spor Kulübü’nü 7-2 mağlup etti.

47. Geleneksel İskele Festivali’nde bu yıl merhum Ali Kılıç anısına düzenlenen turnuvanın kazananları final karşılaşmaları ile belli olacak. İlk 4’e giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edilecek.

Bu haber toplam 1533 defa okunmuştur