1. HABERLER

  2. GÜNEY

  3. AKEL’de gündem Spanos
AKEL’de gündem Spanos

AKEL’de gündem Spanos

AKEL Merkez Komitesi, bu akşam gerçekleştirdiği toplantıda iş insanı Mike Spanos’u Şubat ayında gerçekleşecek başkanlık seçiminde destekleme kararı aldı.

A+A-

AKEL Merkez Komitesi, bu akşam gerçekleştirdiği toplantıda iş insanı Mike Spanos’u Şubat ayında gerçekleşecek başkanlık seçiminde destekleme kararı aldı. Merkez Komite, Temmuz ayında gerçekleşecek özel bir konferansta partinin ilgili tüm organları ile Spanos’la ilgili kararını nihayete erdirecek. Güney medyasında yer alan haberlere göre Spanos’un adaylığı tam anlamı ile henüz resmiyet kazanmış değil.

AKEL Merkez Komitesi, yaptığı resmi açıklamada, ilerici ve popüler programa sahip yeni bir yönetimin Anastasiadis-DİSİ yönetiminin yerine geçmesinin temel hedefleri olduğunu dile getirdi. Yeni yönetim anlayışının karakteristiğinin güvenilirlik, sorumluluk, Kıbrıs sorununu çözme hususunda kararlı, gerilim ve ‘steril negatiflikten’ fayda sağlamayan bir anlayış olduğu belirtildi... Açıklamada ayrıca hedeflenen yeni yönetim anlayışının ülke ve AKEL için yeni ve umutlu ihtimalleri yaratması gerektiği kaydedildi.

63 yaşındaki Mike Spanos, 2008’den beri MS Business Power Ltd direktörü olarak görev yapıyor.

Bu haber toplam 2647 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler