1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Akdeniz TV ve FM, test yayınlarına başladı
Akdeniz TV ve FM, test yayınlarına başladı

Akdeniz TV ve FM, test yayınlarına başladı

Yayınlarına bir süre ara veren KKTC Akdeniz Televizyonu ve FM Radyosu, test yayınlarına başladığını duyurdu

A+A-

 

Yayınlarına bir süre ara veren KKTC Akdeniz Televizyonu ve FM Radyosu, test yayınlarına başladığını duyurdu.

Akdeniz Medya Grubu’ndan yapılan yazılı açıklamada, 15 Kasım 1999 tarihinde yayın hayatına başlayan KKTC Akdeniz Televizyonu ve FM Radyosu’nun, yayınlarına verdiği kısa araya son verip dün test yayınlarına başladığı belirtildi.

Akdeniz Medya Grubu'na bağlı Akdeniz TV ve FM Radyosu’nun, atılım yaparak tesis ve stüdyolarını en son teknoloji ekipmanla yenileyerek Lefkoşa'dan Girne’ye taşıdığı ve yeni personeli ile faaliyete geçerek UHF 47. kanaldan karasal TV , 88.6 MHz'den ise FM radyo yayınına başladığı kaydedildi.

Akdeniz TV ve FM radyosunun bir süre karasal test yayını döneminden hemen sonra, TÜRKSAT uydusu üzerinden de izlenebileceği ifade edilen açıklamada, “KKTC Akdeniz TV ve FM, haber, eğlence, magazin, spor, turizm, ekonomi, eğitim, kültür, film ve eğlence programlarıyla ve iddialı kadrosuyla yayınlarına başlamıştır” denildi.

YAKINDA GAZETE VE DERGİ YAYIMCILIĞINA DA BAŞLANACAK

Yayın Danışma Kurulu ile Akdeniz Radyo Televizyon bünyesinde çalışmaya başlayan kadronun önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtilen açıklamada, Akdeniz Medya Grubu’nun Girne'deki yeni binasında çok yakında gazete ve dergi yayımcılığına da başlayacağı kaydedildi.

(tak)

Bu haber toplam 3366 defa okunmuştur