1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Akçaylılar dartsta yarıştı
Akçaylılar dartsta yarıştı

Akçaylılar dartsta yarıştı

Cumhuriyetçi Türk Partisi Akçay Gençlik Örgütü geçtiğimiz hafta sonu Darts Turnuvası düzenledi. Profesyonel dartsçılar kategorisinde Serdar Ekbiç, amatörlerde ise Erkin Kızılkara birinciliğe ulaştı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Cumhuriyetçi Türk Partisi Akçay Gençlik Örgütü geçtiğimiz hafta sonu Darts Turnuvası düzenledi. Profesyonellerde Serdar Ekbiç, amatörlerde ise Erkin Kızılkara birinciliğe ulaştı.
CTP-BG Akçay Ocak Lokali’nde geçtiğimiz Cumartesi akşamı gerçekleşen Profesyoneller Darts Turnuvası’nda finalde Yusuf Erki’yi mağlup eden Serdar Ekbiç, turnuvanın birincisi oldu. Serdar Ekbiç’e kupasını CTP-BG Güzelyurt Milletvekili Armağan Candan takdim etti. Turnuvada Yusuf Erki ikinci, Mehmet Özçalıcıoğlu’da üçüncü geldi. Ayrıca, Turnuvada en yüksek sayı atan Gökhan Abakan, en yüksek sayıda bitiren ve en az Darts’ta bitiren Burak Denizci kupalarını Gençlik Örgütü yöneticilerinden aldı. Turnuvada birinci gelen Serdar Ekbiç, kupasını CTP-BG Akçay Ocak Örgütü’ne hediye etti.

Amatörlerde Erkin Kızılkara kazandı
CTP-BG Akçay Ocak Lokali’nde Pazar akşamı gerçekleşen Amatörler Darts Turnuvasına katılım yoğun olurken, Birinci Erkin Kızılkara geldi. Turnuvanın finalinde Arda Özkan’ı mağlup eden Erkin Kızılkara, kupasını CTP-BG Güzelyurt Gençlik Örgütü Başkanı Kazım Kurşunoğlu’ndan aldı. Turnuvada, Arda Özkan ikinci, Hasan Topuz ise üçüncü geldi. Ayrıca, turnuvada en yüksek sayı atan Erkin Kızılkara, en yüksek sayıda bitiren ve en az Darts’ta bitiren Mahmut Çakır Kupalarını Gençlik Örgütü yöneticilerinden aldı. Turnuvanın sona ermesiyle, Profesyoneller Üçüncüsü Mehmet Özçalıcıoğlu ile Amatörler Birincisi Erkin Kızılkara özel bir ödül için yarıştı. Amatörler Birincisi Erkin Kızılkara, Mehmet Özçalıcıoğlu’nu mağlup ederek bu ödülü de kazandı.

Bu haber toplam 1508 defa okunmuştur