1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Tuvaletten uyuşturucu çıktı
Tuvaletten uyuşturucu çıktı

Tuvaletten uyuşturucu çıktı

Kurudere’deki evinde ve arabasında toplam 15 gr Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile yakalanan A.Ö tutuklandı...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir ihbar üzerine Kurudere’de bulunan Paşakent Apartmanında ikamet eden A.Ö isimli kişinin evinde yaptığı aramada tuvalet rezarvuarında saklı toplam 13 gr ağırlığında, arabasında ise toplam 2 gr ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde buldu. Mesele ile ilgili olarak tutuklanan zanlı A.Ö ise dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde ithali” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamalarıyla ilgili olarak dün mahkemeye çıkarılan zanlı A.Ö, tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Uyuşturucu maddeleri Güney Kıbrıs’tan ihtal etmiş...
Meselenin tahkikat memuru Cüneyt Arkın, 5 Aralık tarihinde alınan bir bilgide zanlı A.Ö’nün tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini belirtti. Alınan ihbar üzerine zanlının Kurudere’deki evine gittiklerini belirten Arkın, konu evde yapılan aramada tuvalet rezarvuarında iki ayrı kavanoz içerisinde toplam 13 gr, arabasında yapılan aramada ise toplam 2 gr ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı. Arkın, zanlı A.Ö’nün yapılan soruşturma neticesinde konu maddeleri 4 Aralık tarihinde Güney Kıbrıs’tan ihtal ettiğinin öğrenildiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Arkın, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacak...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı A.Ö’nün tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1282 defa okunmuştur