1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Vahşi Koşu Tatlısu’da yapıldı
Vahşi Koşu Tatlısu’da yapıldı

Vahşi Koşu Tatlısu’da yapıldı

Birinci etabı Alevkayası’nda gerçekleştirilen Run Wild’ın (Vahşi Koşu) 2. etabı da renk ve heyecanla Tatlısu’da gerçekleştirildi

A+A-

Tatlısu’nun doğa yürüyüş parkurunda gerçekleşen Run Wild, Kıbrıs’ın birçok yerinden gelen sporculara en güzel manzaralı patikalarında koşma imkanı sağladı. Oldukça yüksek oranda kadın sporcunun katıldığı Run Wild Tatlısu, kadın sporcuların erkeklere oranının yarı yarıya ulaştığı ender koşu yarışlarından biri oldu.

Lemar ve Powerade'in desteklediği Buff, Puma Kuzey Kıbrıs ve Raidlight'ın ödül sponsoru olduğu koşuda sporcular kadın ve erkek olmak üzere iki kategoride derecelendirildi.

Dört etaptan oluşması planlanan, ilki Eylül ayında Alevkayası’nda gerçekleştirilen Run Wild organizasyonu, aralık ayına kadar her ayın ilk Pazar günü koşulması planlanıyor. Önümüzdeki ay üçüncü etabı Lefkoşa’nın kuzeyindeki patikalarda gerçekleştirilecek olan yarışın yine keyifli bir rekabet yaratacağı bekleniyor. Yarışın geri kalan etaplarına katılım için organizasyonun (http://on.fb.me/1OkEroZ) resmi facebook sayfasından veya yarış günü kayıt yapılabilecek.

Bu haber toplam 1465 defa okunmuştur