1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Turunçlu’da hedef ikinci lig
 Turunçlu’da hedef ikinci lig

Turunçlu’da hedef ikinci lig

Yükselme Birinci Ligi takımlarımızdan Turunçlu Ulukışla Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübü yeni sezona iddialı hazırlanıyor

A+A-

 

Hüseyin KIRAL

Futbolda Yükselme Birinci Ligi’nde mücadele eden ve bir üst lige çıkma şansını play off’larda kaybeden Turunçlu Ulukışla Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübü, bu sezon geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntıları yaşamamak ve sezona iyi bir başlangıç yapabilmek için camiası ve sevenleri ile bir araya geldi. Önümüzdeki aylarda başlaması beklenen Yükselme Ligi’nde mücadele edecek olan Turunçlu Ulukışla Başkanı Ömür Devecioğlu, düzenlemiş oldukları dayanışma yemeğinde, geçtiğimiz sezon ligde iyi bir sezon geçirdiklerini ancak Play off maçlarında tecrübesiz olmalarından dolayı, hata yaptıklarını ve ikinci lige yükselme şanslarını kaybettiklerini söyledi.

Devecioğlu, “Aynı hataları yapmayacağız”

Turunçlu’da bulunan Doğuş Mesarya restoranda düzenlenen geceye Tarım Bakanı Erkut Şahali’nin, Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahanlı’nın yanı sıra milletvekilleri ve 200’e yakın davetli katıldı. Gecede katılımcılara teşekkür eden Turunçlu Ulukışla Başkanı Ömür Devecioğlu, geçtiğimiz sezon tecrübesizliklerinden dolayı yaptıkları hataları, daha çok tecrübe kazandıkları için aynı hataları tekrarlamayacaklarının altını çizerken, tüm çalışmaları ikinci lige çıkacak şekilde yaptıklarını söyledi. Ömür Devecioğlu, süper lig takımlarında bile bulunmayan imkanların kulüplerinde bulunduğunu, çim stadın yanında, geniş ve ferah soyunma odaları ile dışarıyı rahatlıkla göre bilmek için kameralı hakem odalarının bile mevcut olduğunu söyledi.

Vadili Belediyesi’nden kulüp binası sözü
Gecede daha sonra söz alan Vadili Belediye Başkanı Adahanlı, Turunçlu Ulukışla’nın çok genç ve çalışkan bir yönetim kurulu olduğunu vurgularken, kulübün tek eksiğinin kulüp binasının olduğunu ve eski ilkokul binasının restorasyon çalışmalarının tamamlanması ile birlikte kulüp binası olarak yönetimin kullanımına verileceğini söyledi.

Adahanlı’ya, kulüp başkanı Ömür Devceioğlu gecede kendisi ve belediyesi adına yaptığı maddi katkıdan dolayı plaket verdi. Gecede ayrıca sanatçı Sude Ay söylediği hareketli şarkılarla davetlileri coşturdu.

Bu haber toplam 1400 defa okunmuştur