1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şerifoğlu: “Önce dostluk sonra biz”
Şerifoğlu: “Önce dostluk sonra biz”

Şerifoğlu: “Önce dostluk sonra biz”

Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, bu iki takımın mücadelesi ve dostluğunun 1974 öncesine dayandığını ve aynı dostluk içerisinde, İskele’de mücadele edeceklerinin altını çizdi.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’de ilk yarının son maçında komşusu Gençler Birliği ile mücadele edecek olan Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, bu iki takımın mücadelesi ve dostluğunun 1974 öncesine dayandığını ve aynı dostluk içerisinde, İskele’de mücadele edeceklerinin altını çizdi. Şerifoğlu, son iki haftadır mağlup olmalarına rağmen, performans ve mücadele olarak takımının iyi futbol ortaya koyduğunu, gol pozisyonu ürettiklerini, ancak gol vuruşlarını yapamadıklarını söyledi.

Devrim yok, Beyazi ve Özbaysal maç saati belli olacak

Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, İskele deplasmanına giderken sıkıntılı olduğunu, kaleci Devrim’in üç haftadır devam eden sakatlığının sürdüğünü ve bu önemli maçta forma giymeyeceğini söyledi.
Şerifoğlu, Yusuf Beyazi’nin ve Hüseyin Özbaysal’ın durumunun da maçtan önce yapılacak olan kontrollerden sonra belli olacağını belirtirken, galibiyete iki takımında ihtiyacı olduğunu, ancak gol noktalarında takımının başarı göstermesi sonunda takımının galibiyete daha yakın olduğunu açıkladı.

Bu haber toplam 1205 defa okunmuştur