1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Öztüccar’dan bırakma sinyali
Öztüccar’dan bırakma sinyali

Öztüccar’dan bırakma sinyali

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden ve lige tutunan Değirmenlik’te başkan Emirali Öztüccar, Temmuz ayındaki Olağan Genel Kurul’da görevi, içerisinde Değirmenlik sevgisi taşıyan bir genç arkadaş devredebileceğini belirtti

A+A-

Hüseyin KIRAL

2014-2015 sezonunda Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren ve geride bıraktığımız sezon bu ligde tutunmayı başaran Değirmenlik Spor Kulübü’nde Başkan Emirali Öztüccar, takımın bu yerlere gelmesi için arkadaşları ile birlikte çok çalıştıklarını, ancak misyonunu doldurduğuna inandığını belirtti. Değirmenlik Kulüp Başkanı Emirali Öztüçcar, “Başkanlığını yaptığım Değirmenlik Spor Kulübü’nde yorulduğuma inanıyorum ve Temmuz ayı içerisinde yapacağımız Genel Kurul’da, içinde Değirmenlik sevgisi taşıyan genç arkadaşlara görevi devretmek istiyorum” dedi.

Öztüçcar: “Her geçen gün sağlığımın bozulduğunu görüyorum”
Son altı sezondur Değirmenlik Spor Kulübü başkanlığı yapan Emirali Öztüccar, yıllar geçtikçe yaşadıkları stresten dolayı sağlığının bozulduğunu, bununla birlikte ailesine ve kendisine zarar verdiğine inandığını belirtti. Kulüp başkanı olduğu altı yıllık dönem içerisinde arkadaşları ile birlikte takımı İkinci Lig’den, Birinci Lig’e çıkmasına katkı koyduklarını ve Birinci Lig’den de Süper Lig’e çıkararak camia ile birlikte bir tarih yazdıklarını belirten başkan Emirali Öztüccar, “Çok yoruldum, tansiyon hastası oldum, artık yeter” dedi. Emirali Öztüccar, “Bunları söylerken kimseyi korkutmak için değil, aksine heveslendirmek için söylüyorum. Hangi arkadaş gelirse gelsin ben mutlaka onun yanında olacağım ve yine hep birlikte Değirmenlik Spor Kulübü’nü layık olduğu başarılara taşımaya devam edeceğiz” dedi.

“İçinde Değirmenlik sevgisi olan genç bir arkadaşa devretmek istiyorum” 
Olağan Genel Kurulu’nu, Temmuz ayı içerisinde yapmaya hazırlanan Değirmenlik Spor Kulübü’nde Başkan Emirali Öztüccar, Süper Lig’de geçirdikleri ilk sezonda camianın kulübe ve takıma gösterdiği ilgiden çok memnun olduğunu belirtti. Camianın hiçbir zaman kulübü ve takımı yalnız bırakmadığını söyleyen Öztüçcar, Temmuz ayı içerisinde yapacakları Olağan Genel Kurul’da, başkanlığını içinde Değirmenlik sevgisi olan bir genç arkadaşa devretmek arzusunda olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 1891 defa okunmuştur