1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke’den Öner’e onay
Lefke’den Öner’e onay

Lefke’den Öner’e onay

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Lefke’de Olağan Genel Kurul yapıldı. Kulübün yeni başkanı Dr. Erkut Öner oldu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in batı ekiplerinden Lefke’de Olağan Genel Kurul geçtiğimiz akşam gerçekleşti. Seçime tek aday olarak giren Dr. Erkut Öner Lefke’de yeni dönemde başkan seçildi.
Lefke Başkanı Mehmet Akaçalı yoğun çalışma temposunun olmasından dolayı aday olmayacağını kamuoyuna aktarmıştı. Menekşe beyazlı kulüpte daha önceden de başkanlık görevini yapan Erkut Öner, tek aday olarak seçime girdi. Üyelerin onayını alan Öner, Lefke’de başkanlık görevine getirildi.
Her kulüpte olduğu gibi Lefke’de de Olağan Genel Kurul’da bir önceki dönemin Faaliyet ve Mali Raporu okunarak üyelerden onay istendi. Faaliyet ve Mali Rapor okunarak oylamaya sunuldu. Lefke’de bir önceki yönetimin icraatları üyeler tarafından resmen onaylandı.

Öner: “Çıtayı daha yukarılara yükselteceğiz”
Lefke’de yapılan seçimin ardından görevi Mehmet Akaçalı’dan devralan Erkut Öner, kısa bir konuşma yaptı. Erkut Öner, böylesi bir göreve geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirerek, bu görevin bir bayrak yarışı olduğunu söyledi. Öner, 1987 yılından bu yana bu kulüpte çeşitli görevlerinin olduğunu belirterek, sürecin kolay olmayacağına işaret etti. Erkut Öner, Lefke kulübünün büyük bir camia olduğunu ve bu kulübün her zaman zaferler kazanması gerektiğini kaydetti. Öner, yeni dönemde hedeflerinin gerek sportif yönden, gerekse mali açıdan çıtayı yükseltmek olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1480 defa okunmuştur