1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kittos Bağcıl’da denemede
Kittos Bağcıl’da denemede

Kittos Bağcıl’da denemede

Geçen sezonun ikinci devresinde Değirmenlik’te forma giyen Kıbrıslı Rum futbolcu Stelios Kittos, dün yapılan Bostancı Bağcıl antrenmanına denenmek amacıyla katıldı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Çalışmalarına devam eden Güzelyurt ekibinde genç oyuncular da çalışmalarda yer alırken, kadronun geniş olması gözlerden kaçmadı. Bir başka transferi daha bitirmek için yoğun çaba sarf eden Bağcıl yönetimi, Binatlı’nın sağ bek oyuncusu Erencan Arslan’ı da kiralaması bekleniyor. Yeşil beyazlı formayı terleten tecrübeli oyuncu Erdinç Börekçi ve Güncel Karayel dün yapılan idmana yoğun iş temposu nedeniyle izinli olarak katılamadı.

Besim: “Transfer için yoğun çaba sarf ediyoruz”
B.Bağcıl Başkanı Hasan Besim, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Besim, Stelios Kittos’un yanında Pazartesi gün bir başka Rum futbolcu Doras’ın da denenmek için idmana getirileceğini belirtti. Bu iki futbolcunun duruma göre takıma kazandırılacağını söyledi. İlerleyen günlerde Afrika asıllı futbolcuların da gelebileceğini ifade eden Besim, eski oyuncuları Slaven Shokolarov’un da yeniden Bağcıl forması giyeceğini vurguladı. Başkan Besim, bu sezon genç bir kadro kurduklarını ve başarıyı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

“Çıdamlı bizde oynayacak”
Geçen sezonun ikinci devresinde Bağcıl’dan ayrılarak dönemin Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Kastamanuspor’a transfer olan İbrahim Çıdamlı, Kastamonuspor’la şampiyonluk yaşamıştı. Yeni sezon için Kastamonuspor’la anlaşamayan başarılı oyuncu için yorum yapan Bostancı Bağcıl Başkanı Hasan Besim yeniden oyuncunun Bağcıl formasını giyeceğini belirtti.

Bu haber toplam 1652 defa okunmuştur