1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İkinci perde açıldı
İkinci perde açıldı

İkinci perde açıldı

HAFTANIN PANORAMASI...

A+A-

K-Pet Süper Lig’in ikinci yarısı haftasonu oynanan karşılaşmalarla başladı. 14’üncü haftada oynanan 7 karşılaşmanın 4 tanesini ev sahibi ekipler, 3 tanesini konuk ekipler galibiyetle nokaladı. Beraberliğin olmadığı haftada takımlar 17 gol kaydetti. Bu gol oranı aynı zamanda bugüne kadar yakalanan en düşün gol sayısı oldu.

Ligin ilk yarısını yenilgisiz lider tamamlayan Binatlı, ikinci yarıya önemli bir galibiyet alarak başladı. Evinde ilk yarının flaş ekibi Gençler Birliği’ni konuk eden Binatlı, sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Lig ikincisi Mağusa Türk Gücü, bu sezon evinde oynadığı 7’nci maçı da galibiyetle tamamladı. Küçük Kaymaklı’yı konuk eden Mağusa Türk Gücü, her iki devrede kaydettiği birer golle 2-0’lık skorla üç puanı alan taraf oldu. Bu sonuçla lider ile ikinci arasındaki 4 puanlık fark korundu.

Yenicami zorlandı
İkinci yarıya yaptığı transferlerle daha iddialı giren Yenicami, ikinci yarıya galibiyetle başlayan ekipler arasında yer aldı. Cihangir’i konuk eden Yenicami karşılaşmada zorlanmasına rağmen 1-0’lık galibiyetle üç puanı hanesine yazdırdı ve zirve yarışından kopmadı. Haftayı 3 puanla kapatan bir diğer ekip ise GAÜ Çetinkaya oldu. Değirmenlik deplasmanına konuk olan sarı kırmızılı ekip maçın başında bulduğu golle Sadık Cemil Stadı’nda 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. İkinci yarının ilk hafta karşılaşması bölge derbisine sahne oldu. Lefke ile Bostancı Bağcıl arasında 16 Ağustos Stadı’nda oynanan mücadelede gülen taraf son dakika golü ile Lefke oldu. Bu sonuçla Lefke ilk haftada mağlup olduğu B.Bağcıl’ı aynı skorla mağlup etmiş oldu.

Girne ekipleri kazandı
Haftanın en gollü karşılşamasında Doğan Türk Birliği ile Yeni Boğaziçi, Girne’de karşılaştı. Toplam 7 golün atıldığı ve konuk Y.Boğaziçi’nin iki kez öne geçtiği karşılaşmada gülen taraf 5-2’lik skorla Doğan Türk Birliği oldu. Bir diğer Girne ekibi Türk Ocağı, ikinci yarıya önemli bir galibiyetle başladı. Mormenekşe deplasmanına konuk olan Türk Ocağı, 1-0’lık skorla birebir rakibini mağlup etti.

SONUÇLAR
Mağusa TG - K.Kaymaklı: 2-0
Doğan TB - Y.Boğaziçi: 5-2
Mormenekşe - T.Ocağı: 0-1
Lefke - B.Bağcıl: 1-0
Değirmenlik - GAÜ Çetinkaya: 0-1
Binatlı - Gençler Birliği: 3-1
Yenicami – Cihangir: 1-0

Bu haber toplam 2137 defa okunmuştur