1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Her maçımız zor"
“Her maçımız zor

“Her maçımız zor"

Y.Boğaziçi maçına tam kadro hazırlanan Yenicami’de antrenör Emre Perçinci, “Her maçımız zor" dedi.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Ligin ikinci haftasında Bostancı Bağcıl’ı mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini alan Yenicami, yarın karşılaşacağı Yeni Boğaziçi maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Süper Kupa karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartla iki maç ceza alan yabancı hücum oyuncusu Lionel Arol’un cezasının tamamlanması ile siyah beyazlı ekip bu maça tam kadro hazırlanıyor. Yenicami antrenörü Emre Perçinci, ligdeki her maçın zor olduğunu, rakipleri Yeni Boğaziçi’nin saha ve seyirci avantajlarını yıkarak üç puan almayı hedeflediklerini kaydetti.

Perçinci: “Az kayıp yaşayarak yukarılara çıkacağız”

Yenicami antrenörü Emre Perçinci hem geride kalan haftadaki Bostancı Bağcıl maçını hem de bu hafta oynayacakları Yeni Boğaziçi maçını YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Bağcıl maçında oyunun düşündükleri gibi olduğunu belirten genç antrenör “Onların da alan kapatarak bizi zorlayacaklarını çok iyi biliyorduk. Golü atmaları onlara daha da bir avantaj sağladı. Golü daha erken bulma şansını biz yakalayabilseydik veya ilk yarı başında girdiğimiz pozisyonları gole çevirebilseydik maçı erken koparabilirdik.

O konuda biraz beceriksizliğimiz vardı” şeklinde konuştu. Hücumda baskı kurabildiklerini ama henüz son dokunuşları yapamadıklarını söyleyen Perçinci “Bunun için biraz daha zaman gerekecek. Bu gibi maçları ne kadar az kayıpla geçersek yukarılara doğru çıkacağız” ifadesini kullandı.

“Avantajlarını yıkmaya çalışacağız”

Ligdeki her maçın zor olduğunu, Y.Boğaziçi maçının da zor olacağını belirten Perçinci “Y.Boğaziçi gibi savunmaya ağırlık veren, alan kapatan takımlarla oynamak daha da zordur. Zeminin kötü oluşu da bunda bir etken olacak. Zor bir maç oynayacağımızın farkındayız ama geriye kalan tüm maçların bu şekilde geçeceğini biliyoruz” dedi. Rakiplerinin iyi konsantre olan bir takım olduğunu söyleyen genç teknik adam “Az gol yiyorlar ve kontratağa çıkıyorlar.

Doğan Türk Birliği ve Lefke ile oynadıkları maçları izlettik. Kendi saha ve seyircileri önünde oynamaları onlara bir avantaj sağlayacak. Biz onların avantajını yıkmaya çalışacağız. Orada hedefimiz üç puan almaktır” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1294 defa okunmuştur